Прочети ме, прочети ме - 10 супер яки заглавия за лятото

Неписаното правило гласи, че на път ... 

Неписаното правило гласи, че на път не се тръгва без книга. Напълно сме съгласни с тази истина и сме се убедили многократно. Затова искаме да те улесним и да ти подарим нашата компилация от летни четива, които да превърнат ваканцията ти в едно още по-приятно преживяване. 

"Записки от един малък остров" - Бил Брайсън

Внимание: Тази книга не бива да се чете на публично място - невъзможно е да не се смеете на глас! Книгата е идеалното четиво за път - великолепен коктейл от пътни бележки, документалистика и народопсихология, подправен с неподражаемия хумор на Брайсън.

"Лятно утро, лятна нощ" - Рей Бредбъри

Сборник с разкази от автора-вълшебник Бредбъри. Грийн Таун пресъздава родния град на автора – Уокиган, и навярно е познат на повечето любители на прозата на Бредбъри. Всеки, който е пил „Вино от глухарчета“ и е казал „Сбогом, лято“, ще се зарадва на тази книга още с отварянето й. Защото този сборник ухае на лято и късче щастие.

"Къпиново вино" - Джоан Харис 

Бутилка домашно вино, оставено от отдавна изгубен приятел, сякаш му дава ключ към тайна от миналото и врата към друг свят. Докато необичайните свойства на странното питие оказват своето въздействие ... 

Корицата на книгата е на английски език, но е налична и в български вариант (бел.ав.).

"Парижкият сладкар" - Лора Мадле 

Вдъхновяващ, сложен, балансиран и неустоимо апетитен също като класически френски сладкиш. Такъв е романът на британската авторка Лора Мадлен, чието действие се развива в Париж и се завърта около живота в една прочута сладкарница с главни действащи лица: еклери, макарони, пасти и целувки.

"Убийството на художника" - Луиз Пени 

Ако си запален почитател на Еркюл Поаро, госпожица Марпъл и Шерлок Холмс, то легендарният инспектор Гамаш ще те спечели веднага с необикновения си остър ум. А и това не е случайно - авторката Луиз Пени е единствената в света петкратна носителка на литературния приз “Агата Кристи”.

"Как да се омъжиш за вампир милионер" - Керелин СпарксРоман Драганести е може би съвършеният мъж. Богат, преуспял, красив и чаровен - той е всичко, за което едно момиче може да мечтае, като изключим малкия недостатък, че също така е и вампир. И какво от това, че е малко по-стар и обикновено гледа на човешките жени като на обект за вечеря, а не за среща?

“Хотели, Първа стая” - Ема Марс


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.