Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Valentino Haute Couture, Есен 2016

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

В Малибу папараци нащракаха Майли Сайръс, която се беше запътила да обядва с красивия си годеник Лиам Хемсуърт… уви, в най-нелепия ансамбъл...

All fashion преди 7 години

Отново в 90-те… Да, ама не!

В Малибу папараци нащракаха Майли Сайръс, която се беше запътила да обядва с красивия си годеник Лиам Хемсуърт… уви, в най-нелепия ансамбъл.

Много деним и шарени значки – да, ухае на 90-те, които някак винаги се завръщат на мода. Но както обикновено певицата, опитвайки се да следва актуалните тенденции, е попрекалила с акцентите, накичвайки се с всичко възможно, което е открила в дома си: лъскави лепенки, значки във всички цветове на дъгата и за финал – грубовати чехли с шарени „финтифлюшки”. Е, май не е съвсем деветдесетарско, а по-скоро „Сайръско”…

Пръска се по шевовете

Богатият годеник на Марая Кери, Джеймс Пакър, не си поплюва. Седмици наред той я вози в яхти и й показва Средиземноморието. Все пак влюбената двойка си направиха спирка и в Лондон, където Марая веднага бе забелязана с широка усмивка на лице, слизайки от самолета.

Но не само нескритата радост на 46-годишната певица направи впечатление, а и нескритите й пищни форми. От както се помним Марая е еквивалент на сексапил и в това няма спор. Но освен със сексапил, певицата обикновено блести и с класа. За съжаление не това виждаме от от избрания й аутфит тип „Ники Минаж”: „Може да си позволи частен самолет, но не може да си позволи стилист?!”, възмути се аудиторията, която очакваше с всеки следващ кадър да види роклята на Марая да се пръска по шевовете.

Кич и неонови цветове

Не е тайна, че не споделяме естетиката на Джеръми Скот, но всъщност доста се забавляваме, гледайки изпълненията му по дефилетата и най-вече по Кейти Пери. Днес обаче поглеждаме към рекламната кампания на едноименния му бранд за сезон есен/зима 2016, която олицетворява всичко, което не харесваме в Скот: кич и неонови цветове. Освен пресилени във всяко едно отношение, кадрите са всъщност и доста скучни, като според WWD те са заснети от самия Скот в студиото му в Лос Анджелис.

Когато ефектът се превърне в дефект

Джема Люси, звездата от Ex On The Beach известна с любовта си да е сред тълпи от хора, успя да привлече вниманието към себе си, като се появи на вечеря в ресторант Rosso, Манчестър в бяла рокля с доста дълбоко деколте, излагайки гърдите си пред широката аудитория.

Явно 28-годишната Люси не е избрала подходящия начин, за да покаже пред света "огромните си красоти". В този случай, тя успява да превърне ефекта в дефект, а не обратното.

Диагноза "скандал"

Американската певица, модел, актриса и дизайнер Амбър Роуз се появи на наградите на VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens even в тясна черна рокля, очертаваща всички прелести на тялото й. Екстравагантната дама, чийто съпруг е рап изпълнителят Уиз Калифа, се разходи по розовия килим и насочи вниманието на медиите и аудиторията, благодарение на тоалета си, който меко казано бе прилепнал по нея. 

Американската актриса, танцьорка и модел Коко Остин се появи на същото парти в дълга рокля, наподобяваща плажна и явно не беше забелязала, че част от деколтето й липсва. Коко бе придружавана от съпруга си, рапарът Ice-T.

Предполагаме, че 37-годишният модел е забравил усета си за мода вкъщи. Без повече думи, снимките говорят сами за себе си...

More All fashion