Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Valentino Haute Couture, Есен 2016

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

В Малибу папараци нащракаха Майли Сайръс, която се беше запътила да обядва с красивия си годеник Лиам Хемсуърт… уви, в най-нелепия ансамбъл...

All fashion преди 7 години

Отново в 90-те… Да, ама не!

В Малибу папараци нащракаха Майли Сайръс, която се беше запътила да обядва с красивия си годеник Лиам Хемсуърт… уви, в най-нелепия ансамбъл.

Много деним и шарени значки – да, ухае на 90-те, които някак винаги се завръщат на мода. Но както обикновено певицата, опитвайки се да следва актуалните тенденции, е попрекалила с акцентите, накичвайки се с всичко възможно, което е открила в дома си: лъскави лепенки, значки във всички цветове на дъгата и за финал – грубовати чехли с шарени „финтифлюшки”. Е, май не е съвсем деветдесетарско, а по-скоро „Сайръско”…

Пръска се по шевовете

Богатият годеник на Марая Кери, Джеймс Пакър, не си поплюва. Седмици наред той я вози в яхти и й показва Средиземноморието. Все пак влюбената двойка си направиха спирка и в Лондон, където Марая веднага бе забелязана с широка усмивка на лице, слизайки от самолета.

Но не само нескритата радост на 46-годишната певица направи впечатление, а и нескритите й пищни форми. От както се помним Марая е еквивалент на сексапил и в това няма спор. Но освен със сексапил, певицата обикновено блести и с класа. За съжаление не това виждаме от от избрания й аутфит тип „Ники Минаж”: „Може да си позволи частен самолет, но не може да си позволи стилист?!”, възмути се аудиторията, която очакваше с всеки следващ кадър да види роклята на Марая да се пръска по шевовете.

Кич и неонови цветове

Не е тайна, че не споделяме естетиката на Джеръми Скот, но всъщност доста се забавляваме, гледайки изпълненията му по дефилетата и най-вече по Кейти Пери. Днес обаче поглеждаме към рекламната кампания на едноименния му бранд за сезон есен/зима 2016, която олицетворява всичко, което не харесваме в Скот: кич и неонови цветове. Освен пресилени във всяко едно отношение, кадрите са всъщност и доста скучни, като според WWD те са заснети от самия Скот в студиото му в Лос Анджелис.

Когато ефектът се превърне в дефект

Джема Люси, звездата от Ex On The Beach известна с любовта си да е сред тълпи от хора, успя да привлече вниманието към себе си, като се появи на вечеря в ресторант Rosso, Манчестър в бяла рокля с доста дълбоко деколте, излагайки гърдите си пред широката аудитория.

Явно 28-годишната Люси не е избрала подходящия начин, за да покаже пред света "огромните си красоти". В този случай, тя успява да превърне ефекта в дефект, а не обратното.

Диагноза "скандал"

Американската певица, модел, актриса и дизайнер Амбър Роуз се появи на наградите на VH1 Hip Hop Honors: All Hail The Queens even в тясна черна рокля, очертаваща всички прелести на тялото й. Екстравагантната дама, чийто съпруг е рап изпълнителят Уиз Калифа, се разходи по розовия килим и насочи вниманието на медиите и аудиторията, благодарение на тоалета си, който меко казано бе прилепнал по нея. 

Американската актриса, танцьорка и модел Коко Остин се появи на същото парти в дълга рокля, наподобяваща плажна и явно не беше забелязала, че част от деколтето й липсва. Коко бе придружавана от съпруга си, рапарът Ice-T.

Предполагаме, че 37-годишният модел е забравил усета си за мода вкъщи. Без повече думи, снимките говорят сами за себе си...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.