Следва

От архива - Секси момчешката подстрижка през 90-те

5-те неща, които харесахме в модата

Шведския моден гигант отново може да се похвали с оригинална дизайнерска колекция след като американския...

All fashion преди 14 години

1. Matthew Wiliamson for H&m

Шведският моден гигант отново може да се похвали с оригинална дизайнерска колекция след като американския дизайнер Matthew Wiliamson подготви колекция с облекла, която беше пусната на пазара преди дни. За да отбележи началото на пролетта дизайнера залага на ярки цветове, нежни материи, цветни щампи и свободни кройки като най-вълнуващото е, че една туника например струва около 40 евро.

2.SofiaStreetStyle на 1 година


Сайтът, който подбужда толкова много коментари, който показва какъв е стила на улицата, който снима теб и твоите модни решения стана на една година. За една година SofiaStreetStyle има 295 поста, приблизително 5600 коментара и много верни читатели. За 2-рия рожден ден на софийския сайт за стрийт мода си пожелаваме двойно повече посетители, двойно повече снимки и двойно повече коментари. Надяваме се все хубави.

3. Големите марки все повече започват да се борят със световната криза. Няколко са марките, които намаляват персонала си, преинвестират, а други залагат на по-масови продукти. Досега първата линия на италианската марка Missoni беше водеща, но от компанията са решили все повече да заложат и да разработват младежката си марка M Missoni. Най-хубавото е, че дизайнерите са решили да започнат и по сериозно произвеждане на джинсови облекла, които да запълнят пазарната ниша и да привлекат нови млади клиенти.

4. Витрина за добра кауза


Модният гигант Марк Джейкъбс отново застава зад добра кауза като предоставя витрината на бутика си Marc by Marc Jacobs в Ню Йорк. Хареса ни идеята витрините на бутиците дори и в София поне за една седмица от сезон да бъдат предоставени за благотворителни каузи като по примера на Марк Джейкъбс, където да бъдат поместени художествени творби на деца и млади артисти и после да бъдат продадени с благотворителна цел.


5. Нов аутлет в София



Когато в София нов бутик отвори врати, се вдига доста шум, но когато има нов аутлет и то с разнообразие от марки, простиращи се на 1500 квадратни метра, нещата стават наистина сериозни. Миналата седмица в столицата отвори врати нов аутлет, който ще предлага дрехи от първа и втора линия на марки като Roberto Cavalli, Dolce & Gabbana, Armani, Versace, Etro, Dsquared, Gucci, PRada, Richmond, Ermanno Scervino, Jimmy Choo, John Galliano, Gianfranco Ferre и др. като дрехите ще бъдат предлагани с отстъпки от -50% до – 70%. Не е за изпускане.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.