Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Лято е, навън слънцето безжално пуска дългите си парещи лъчи към нас и единственото, за което мислим е море с разхлаждащи вълни, топъл пясък и почивка със...

Лято е, навън слънцето безжално пуска дългите си парещи лъчи към нас и единственото, за което мислим е море с разхлаждащи вълни, топъл пясък и почивка със свеж коктейл в ръка. Но за всичко си има време и докато дочакаме момента за дълги разходки по плажните ивици, първо отделяме малко време в разглеждане на най-добрите от тях, за да знаем на къде да се запътим, разбира се, а след това може да се отдадем на красиви, летни и готини филми за голяма доза вдъхновение. 

С второто можем да започнем още сега със седем предложения на едни от най-великите такива, но в цитати, които наистина ще ни донесат много лятно и свежо настроение.

"С дъх на канела"

"Няма значение къде в небето се намира тя или къде по света си ти - луната никога не е по-голяма от палеца ти."

"The endless summer"

"С достатъчно време и достатъчно пари, можеш да прекараш остатъка от живота си следвайки лятото навсякъде по света."

"Под небето на Тоскана"

"Никога не губи детската си невинност, Това е най-важното нещо"

"Едно щуро лято"

"Ние всички имаме нашата Ла-ла-ла песен. Това е нещото, което правим когато светът не пее толкова хубава мелодия за нас. Тогава ние пеем сами нашата собствена, красива мелодия, с която да заглушим грозното."

"500 мига от любовта"

"Мъжът и жената могат да бъдат просто приятели, но в един или друг момент те ще се влюбят един в друг... може би временно, може би в грешното време или пък твърде късно, а може би и завинаги."

"Последната песен"

"Ние не сме съвършени.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.