Следва

В навечерието на...или красивото мъжко тяло

Отдай дължимото на веждите

Какво ли не правят жените за да изглеждат добре. Подлагат се на всевъзможни процедури и пръскат огромни...

Beauty преди 16 години

<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> Какво ли не правят жените за да изглеждат добре. Подлагат се на всевъзможни процедури и пръскат огромни суми пари в името на красотата. Само оформянето на веждите на Джей Ло, например, струва на сексапилната актриса 60 долара. У нас процедурата е малко по-скъпа, но пък трае около 4 години.

Ако сте суетна, ако държите на добрия външен вид, ако желаете сочни устни, идеално оформени вежди и магнетичен поглед, перманентният грим е вашето средство. Той ви предоставя възможността да постигнете отличен резултат за максимално дълго време, да коригирате асиметрията във вашето лице, да уголемите и подчертаете своите устни, да скриете несъвършенствата на кожата.

Козметично студио "Callas"<@SITE_URLstrong> предлага на своите клиенти нов метод за рисуване на вежди. До сега резултатът от "попълването" на веждите ги караше да приличат сякаш са нарисувани с молив. <@SITE_URLp>

Новата техника "косъм по косъм" е по-естествена, всеки косъм на веждата се рисува отделно и крайният ефект е поразителен. Имате перфектно оформени вежди за дълго време. Салонът предлага специални шаблони, които помагат на клиента да избере тази форма на веждите, която най-много му подхожда.

Цената на процедурата е 190 лева. Доверете се на професионализма и си подарете един практичен подарък за предстоящото лято.

Callas e на ул.”Шишман” 26, тел. 980 42 29, 0899 84 90 90
<@SITE_URLp>

More from View Sofia

More Beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Най-ужасните за косата салонни процедури, трихолозите от първо лице

Hair преди 3 седмици

Принципно, цялата бюти индустрия работи за да ни направи по-добри версии на самите нас. Но има някои салонни процедури за коса, които могат да причинят повече вреда, отколкото полза. За капаните на разкрасителните процедури четем надолу.   

Ах, този бич: тъмните кръгове около очите, видове и лечения

Face преди 3 седмици

Знаете, виждали сте, чели сте, че не всички тъмни кръгове са еднакви, нали? И че само сънят не може да ги реши? Нека видим какви са различните видове тъмни кръгове, причините да се появяват и как да се погрижим за проблема.