Следва

Божествена торта с мед

Editor's Choice: Sex On The Beach... не, не става дума за коктейла!

Спонтанността е солта на живота. Да се отдадеш на момента и да му се насладиш, да не мислиш за детайлите, без минуси и плюсове...

Love преди 7 години

Спонтанността е солта на живота. Да се отдадеш на момента и да му се насладиш, да не мислиш за детайлите, без минуси и плюсове. Само ти и изживяването, само ти и солта. Е, и пясък, и разбиващото се море в краката ти, и любимият, и звездите... Впуснахме се в размишления колко от нас са ЗА и колко ПРОТИВ секс на плажа. Темата винаги е актуална, а пък някой от нас тепърва ще ходят на море...
 

Габриела

Категорично против съм. Не съм пробвала, но съм почти на 100% убедена, че не би ми харесало. В главата ми идеята не изглежда добре: студен пясък; мидички и камъни, които убиват; вятър; огромната възможност някой да те наблюдава. Разбира се, винаги съществува вариантът цялото това нещо да се планува, да се отиде на безлюден плаж и т.н., но това според мен се губи тръпката, която всъщност подтиква хората да са спонтанни. Не бих рискувала някой да ме види да правя подобно нещо, по-скоро бих умряла, а и също така не бих изгубила една вечер от живота си, за да ходя на студено, отдалечено и некомфортно място само защото, може би, не би било ужасно.

Мелани 

Не веднъж или два пъти съм виждала разгорещена двойка на плажа, която изобщо не показва свенливост заради това, което прави. Сексът на плажа отдавна не е табу и винаги е бил в двете крайности. Честно - не съм опитвала, но винаги у мен е царяло раздвоението "ДА/НЕ? - това е въпросът".

Най-хубавото на дългите морски летни нощи е, че... завършват на плажа, посрещайки изгрева. Страстите, алкохолът и приповдигнатото настроение говорят сами за себе си какво ще се случи по-натам... Направете го, но първо се убедете, че територията е чиста, най-добрият вариант е да изберете необитаем плаж, на който може да се насладите само вие двамата. Най-важното за една такава авантюра е интимността. Друго неписано, но важно за мен и предполагам за всяка жена правило, е хигиената, така че дами - бъдете внимателни. Плажът е толкова секси, колкото и опасен за вашата "сигурност". Колкото и да не мислите точно затова в този момент, последствията едва ли ще закъснеят. Нали не искаме да се борим с досадни бактерии и т.н. За избора на техника и пози - бъдете непредсказуеми. Адреналинът в големи дози никога не е излишен. С малко предварителна подготовка ще си изкарате супер на плажа, под звездите, до топлото море.

"Пясъкът е мръсен, водата не е толкова чиста, колкото изглежда, защо трябва някой да вижда интимните ти преживявания" и какво ли още не съм чувала като "забрани" относно “игрите” на плажа. Имам приятелки, които макар да си представят перфектния Sex On The Beach - не смеят, поради горепосочените причини. Като по-срамежлива жена и аз бих се замислила сериозно, ако ми се отдаде такава възможност. Да, секси е, но все пак... на плажа сме, дори да сме доста разкрепостени, трябва да пазим прилично поведение, когато сме извън спалнята.

Александрина

Преди години, на pool бара стоях зад жена, която се опитваше да поръча на бармана „някакъв много готин коктейл с портокал и още нещо“. Той не се сещаше и няколко пъти я попита как се казва. Тогава тя смутено и тихо отговори: „Sex On The Beach. Два, моля.“ Опашката избухна в смях, докато жената отнасяше поръчката с леко зачервени бузи (не от слънцето!) и вперен напред поглед.

Не мога да опиша колко коктейли Sex On The Beach съм изпила оттогава, но нито веднъж не съм вкусила от истинското изживяване „секс на плажа“.

Няма как да разбера дали това е огромен пропуск, или късмет, преди да се „впусна в приключението”…  Винаги съм смятала, че всичко може да бъде перфектно и секси с подходящия човек, с когото си склонен да опиташ нови неща.
Ако трябва да бъда откровена, безнадеждна романтичка съм: спонтанност, изненади, неочаквани преживявания и нережисирани епизоди в ежедневието могат да ми подкосят кракат. Приключенският ми дух не би ме спрял да опитам, дори би ме тласнал към въпросния плаж с любимия човек. Още повече, че съм радетел на максимата: „По-добре съжалявай, че си се провалил, отколкото, че не си опитал“.

Но, ако трябва да съм още по-откровена – перфекционизмът ми хвърля съмнение и тук. Спонтанността е супер, само че в тази ситуация може да доведе до няколко (сещам се веднага за три) неприятности, ако няма поне мъъъничък план (зодия Дева съм, ако някой се е усъмнил), а именно: кардиналният проблем с пясъка и огромният риск някой случаен минувач, наслаждаващ се на морето и звездната вечер, да превърне секси преживяването в сцена от комедиен сериал, в който аз съм главна героня.

Така че моят отговор се намира някъде по средата: да, бих опитала, но с няколко уговорки: мястото да е диво и безлюдно, да сме само двамата и, разбира се, да няма пясък. Шегувам се :) Очевидно меката ми плажна кърпа Armani ще играе ролята на спасителката на моя първи секс на плажа! А може би не и последен.

More Love