Следва

Когато термометърът показва 30, тези 15 храни са излишни

Къде сме...?

Познай къде сме и спечели...

All About Life преди 7 години

Вървим по един централен булевард, наоколо движението от пешеходци ни обгръща, познатата зелена табела ни очаква, любимо място в сърцето на града. Тук се намираме уют всеки път, когато искаме да се насладим докрай на приготвена с внимание и на момента храна, меню, което изобилства от нови предложения и неповторима атмосфера.



Щастливите жени се връщат отново и отново в този ресторант, влюбени в артистичния интериор, който хармонично е приютил минало и настояще. Често се скриваме на някой от диваните, откраднали време за себе си, и после не ни се тръгва.
Разхождали сме ви не веднъж из това романтично кътче. А сега ще дадем награда на първия отгатнал къде се намираме. Ваучер на стойност 40 лева е подаръкът за първия познал това очарователно място, където атмосферата и храната се сливат в съвършен синхрон.
Ако искате да прекарате време с любим човек или приятел в щастливо място, изпратете ни отгорор на въпроса: Къде сме? 
Очакваме вашите отговори до 21 юли на адрес [email protected]

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.