Следва

Дизайн за вдъхновение: Обсесия в розово

Лятна свалка - начин на употреба. Малко преди и малко след края

Месеците от юни до август са само за лудите...

All About Life преди 7 години

Месеците от юни до август са само за лудите. Направени са за обичане, заченати са по дивите плажове, краката им са боси, а коленете ожулени. По това време на годината стандартно на никой не му пука колко пясък, къде се озовава и поне до септември не се и замисляме.

Три календарни месеца, всяка щуротия е абсолютно оправдана. Без много доводи, момчето с чаровната усмивка си заслужава компанията ти, нощното къпане е неизбежно, небрежните момчета с дългите коси ни подкосяват краката, можем да се разхождаме по бански във всяко крайморско градче по цял ден без да ни пука и общо взето мъжкото внимание никак не ни липсва.

Летните свалки вървят ръка за ръка с банските и слънцезащитния лосион и освен че са абсолютно задължителни имат кратък срок на годност. В повечето случаи. Понеже по дефиниция нещата се случват като в Tinder, само че по-бързо и без да е нужно да откриваш неговата/нейната локация. Не че знаем много по въпроса, но така сме чували. И решихме да обобщим няколко писани и неписани правила на принципа: “Знам какво направи миналото лято” преди да отидем към голямото синьо.

Ако срещнеш мъжа на мечтите си, или поне градския принц, по който въздишаш вече поредна година, без значение сезоните, не му се пускай като пантера на бебе антилопа, само защото си с едни гърди напред и сега най-сетне можеш да му покажеш всичките си прелести. Я най-добре го помоли да намаже гърба ти със 30 фактор и хвърли топката в неговите ръце. Ако е съвършеният джентълмен, за който го обявяваш в мечтите си, ще почака до третата вечер.



В случай, че принцът не се появи, или такъв по default няма, а и си падаш малко купонджийка, някой тъмнокос, висок непознат винаги може да се окаже приятна компания за една вечер.
И в крайна сметка ако хормоните ти си останат на мястото и в поносимите граници, разходките по плажа и последният роман на Мураками винаги може да се окажат най-добрата компания.

More All About Life