Следва

Седмица на висшата мода в Париж: Schiaparelli Haute Couture, Есен 2016

Топ 15 на най-гадните бански костюми на всички времена

Приятният бриз на морето закачливо ни подканя да изоставим прашния град и задъхващата му жега...

All fashion преди 7 години

Приятният бриз на морето закачливо ни подканя да изоставим прашния град и задъхващата му жега. Да захвърлим дрехите, да се излегнем под чадъра с чаша розе в ръка /вижте предложенията ни за летни коктейли!/ и да вдишваме мечти. Независимо дали сме избрали родното Черноморие или тази година ще бъдем зад граница /защо не в Чия Лагуна - райското кътче на Южна Сардиния/, винаги ще се намери някой да ни стресне. И то не с викове за топла царевица и студена бира, а чисто и просто с избора си на бански!

Достатъчно е да си припомним тук 25-те извънредно грозни бански, които предлагат онлайн магазините за този сезон.

За съжаление има хора, чийто усет за естетика е абсолютно отрицателен, а жаждата за внимание – по-висока от градусите на напечения пясък. С малко чувство за хумор и най-лошия бански е повод за незлобно хихикане, защото все пак на всеки му се е случвало да сбърка. Мили дами и господа, не правете така!

Най-грозните бански, и то не само от Сезон 2016-та, а по принцип, така, както ги видяхме, но ни се иска да не ги бяхме виждали - горе в галерията >>

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.