Следва

Еспадрилата ми, с косъма

Седмица на висшата мода в Париж: Ulyana Sergeenko Haute Couture, Есен 2016

В своя девети сезон на парижката модна седмица, Уляна Сергеенко показа изпълнена с носталгия колекция...

All fashion преди 7 години

В своя девети сезон на парижката модна седмица, Уляна Сергеенко показа изпълнена с носталгия колекция. Инспирирана от Съветския Съюз през 60-те и по-специално младостта на нейните родители, Сергеенко споделя: "Това е отдаване на почит към младостта на нашите родители. Те са били идеалисти и не са се интересували от пари. В Съветския Съюз младите хора са мечтали да променят света, да направят страната си по-могъща, да създадат нещо важно."

Изпипана до съвършенство, колекцията побира в себе си луксозни кожени палта; вечерни рокли, обсипани с пайети или фино декорирани с щраусови пера; пуловери с избродирано "У" отпред; поли с мъниста. Луксозни до последния шев, сред дрехите се открояват и няколко по-достъпни елемента, които олекотяват цялостното внушение на иначе тежкия кутюр: ламе боди, лурекс чорапогащи, кожени мини поли и груб жартиерен колан.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.