Следва

Double Trouble - Stay In or Go Out

Vega Test - Тест за живот

Когато всички слабеят с една и съща диета, а при теб нещата не вървят така добре, е основателно да си помислиш, че или това не е твоя хранителен режим, или просто имаш някакъв проблем....

All About Life преди 14 години

Когато всички слабеят с една и съща диета, а при теб нещата не вървят така добре, е основателно да си помислиш, че или това не е твоят хранителен режим, или просто имаш някакъв проблем. На това се основават и диетолозите, които определят индивидуално начина на хранене. Всеки човек се нуждае от равновесие между постъпилата храна и количеството енергия, което изразходва индивида.

Затлъстяването е причинено от прием на повече и несъответстващи за организма храни. Поради тази причина явлението „полезни и богати на витамини и минерали продукти не ми понася” е нерядко срещано. Плодове, зеленчуци, мед и какво ли още не може да се окажат враг за твоя организъм.

Едно знаем със сигурност – повишеното тегло, освен психическо натоварване, е и в пряка връзка с редица заболявания. И всичко започва и свършва с режима на хранене. Затова първа крачка към здравословния и красив начин на живот е изучаването на собствената ни поносимост. А това може да се разбере с така наречения VegaTest, който е една от последните разработки в тази област. За около час апаратът отчита отношението ти към 240 хранителни вещества и субстанции. И ако се спазва стриктно зададеният хранителен режим, който не е само за хора с наднормено тегло, а и за тези, които искат да бъдат здрави и в добра форма, резултатът се вижда още след втората седмица. Хора, които искат да изчистят тялото си от натрупани токсини и шлаки и жени, който искат да се избавят от целулита, както и деца и подрастващи, са в първата редица на тестващите се със споменатия вече метод в Студио Relax.

В България, процентът на жените със затлъстяване е приблизително 35%, на мъжете – 25%, на децата и юношите – 10-12%. За съжаление страната ни се изкачва нагоре в класацията "нация застрашена от затлъстяване". Причината – стрес, неправилното хранене с полуготови, пълни с консерванти и подобрители храни, както и ограничената двигателна активност.
Абсолютно безболезнен, безопасен и неинвазивен, апаратът работи на принципа на електроакупунктурата (пациентът дължи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец). Биоенергийният тест е сигурен и бърз начин да разбереш от какво има нужда и какво не е добре за теб. Повече от 30 години Вега Тест съществува като един от най-прецизните и бързи методи за тестване на храни и цубстанции, разработен като такъв от д-р р Хелмут Шимел.

Факт е, че България е една от страните с най-добра апаратура за тази система. Студио Relax е мястото, от където тръгваш по пътя на здравословен живот.
 
Студио Relax се намира на жк. Иван Вазов ул. Др. Стефан Сарафов №20  и  на бул. "Св. Георги Софийски" 34

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 42 минути

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 51 минути

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.