Следва

Trend Report: Байк шорти

Men’s Exhibit: Италианска УАУ изтънченост, директно от Pitti Uomo # 90

За елегантните господа Pitti Uomo е златна мина за идеи, особено сега, след като тазгодишното събитие показа своите летни проекти.

All fashion преди 7 години

Ако можем да наречем някое мероприятие „Мъжка седмица на модата”, то това несъмнено би било Pitti Uomo, провеждащо се във Флоренция всяка година. Това е най-изисканото интернационално събитие за мъжко облекло и аксесоари, което тази година удари рекорд: 20,500 купувачи, 8,400 са дошли от чужбина специално за Pitti Uomo. 30,000 е огромната цифра, обособяваща всички посетили и има защо интересът да е толкова голям. Именно там мъжете диктуват правилата, „говорят” чрез модата и определено имат какво да кажат! 

На тазгодишното провеждане се порадвахме на изключителни визии: летни костюми в смели цветове, много шапки, изобилие от модели слънчеви очила и секси разкопчани ризи до гърдите. Гостите на събитието лесно могат да бъдат сбъркани с модели от дефилето - без съмнение тези мъже знаят какво правят. Това е и причината ние да направим подборка на най-забележителните екземпляри от летни костюми, които могат да вдъхновят и задоволят всеки мъжки вкус и стил, тъй като са съчетани съвършено с подходящите аксесоари. Особено за елегантните госпоза Pitti Uomo е същинска златна мина за идеи, които, ВНИМАНИЕ, водят до пристрастяване!

И понеже стилът е закон за един джентълмен, независимо дали е лято или зима, ние с удоволствие поднасяме най-доброто от 90-тия поред фешън сюрприз от Pitti Uomo, систематизирано и за начинаещи дори:

Игра със синия акцент: Сакото с двуредно закопчаване разкрива раирана риза със синя вратовръзка, които са в синхрон с шапката. Разбира се, слънчевите очила са задължителни!


Отворената яка е секси и стилна в същото време. Този млад господин изглежда страхотно с Club Masters очилата си и тъмносиния си костюм с перлени копчета.

 Поредното доказателство, че п
апийонките не са демоде!

И още, и още...


















More All fashion