Следва

Уличният стил на звездите: Зоуи Салдана, разкош в червено

Седмица на висшата мода в Париж: Jean Paul Gaultier Haute Couture, Есен 2016

Последната кутюр колекция на 64-годишния Жан Пол Готие е вдъхновена от разходка през горите на Япония...

All fashion преди 7 години

Последната кутюр колекция на 64-годишния Жан Пол Готие е вдъхновена от разходка през горите на Япония: "Беше като истинско прозрение. Видях невероятни дървета, затова и направих множество подобни принтове. Всичко се върти около Дзен, природата и околната среда."

Готие подхваща доста буквално темата с дърветата: от сатенен гащеризон, тренч с висока яка и тежка вечерна рокля, принтът пропълзява упорито по дрехите. С напредването на line up-а на колекцията, пълният арсенал кутюр умения на Готие и екипа му, се разгръща в пълния си потенциал: драматични наметала палта, пайети и кристали Swarovski, ламе жакард и много кожа с косъм.

Цветовата палитра е наситена в топли есенни тонове, които експлодират и се преливат красиво. По кожените палта се забелязва пачуърк мотивът с помощта на кожа от лициса, агне, бобър и койот, а дизайнерът споделя: "Изработката е много, много, много кутюр. Не може да бъде изкопирана."

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.