Следва

Уличният стил на звездите: Зоуи Салдана, разкош в червено

Седмица на висшата мода в Париж: Jean Paul Gaultier Haute Couture, Есен 2016

Последната кутюр колекция на 64-годишния Жан Пол Готие е вдъхновена от разходка през горите на Япония...

All fashion преди 7 години

Последната кутюр колекция на 64-годишния Жан Пол Готие е вдъхновена от разходка през горите на Япония: "Беше като истинско прозрение. Видях невероятни дървета, затова и направих множество подобни принтове. Всичко се върти около Дзен, природата и околната среда."

Готие подхваща доста буквално темата с дърветата: от сатенен гащеризон, тренч с висока яка и тежка вечерна рокля, принтът пропълзява упорито по дрехите. С напредването на line up-а на колекцията, пълният арсенал кутюр умения на Готие и екипа му, се разгръща в пълния си потенциал: драматични наметала палта, пайети и кристали Swarovski, ламе жакард и много кожа с косъм.

Цветовата палитра е наситена в топли есенни тонове, които експлодират и се преливат красиво. По кожените палта се забелязва пачуърк мотивът с помощта на кожа от лициса, агне, бобър и койот, а дизайнерът споделя: "Изработката е много, много, много кутюр. Не може да бъде изкопирана."

More All fashion

От нас свободата, от тях - творчеството: The Trackers за View Sofia Fashion Series

All fashion преди 1 ден

Влюбени един в друг и влюбени в модата, те са най-готиното явлениe на модната и арт сцена у нас в последната година. The Trackers бяха първият избор на екипа на View Sofia, когато се запитахме кого искаме да поканим като гост и лектор на старта на View Sofia Fashion Series - поредицата ексклузивни събития очи в очи на експертната модна общност в България. На тяхното "с удоволствие", възкликнахме: "за нас повече", връчихме им новото бижу Huawei Pura 70, и от симбиозата на три сериозни величини се получи прекрасен, смел и супер креативен резултат. 

Roberto Cavalli Resort 2025

All fashion преди 1 ден

Круизната колекция на Roberto Cavalli съдържа всичко, заради което обичаме марката и нейния настоящ креативен директор Фаусто Пулизи, който между другото през есенно-зимния сезон демонстрира неприсъща за модна къща скромност. Тя (скромността) е много деликатно вплетена и в тази негова работа.