Следва

Уличният стил на звездите: Зоуи Салдана, разкош в червено

Седмица на висшата мода в Париж: Jean Paul Gaultier Haute Couture, Есен 2016

Последната кутюр колекция на 64-годишния Жан Пол Готие е вдъхновена от разходка през горите на Япония...

All fashion преди 8 години

Последната кутюр колекция на 64-годишния Жан Пол Готие е вдъхновена от разходка през горите на Япония: "Беше като истинско прозрение. Видях невероятни дървета, затова и направих множество подобни принтове. Всичко се върти около Дзен, природата и околната среда."

Готие подхваща доста буквално темата с дърветата: от сатенен гащеризон, тренч с висока яка и тежка вечерна рокля, принтът пропълзява упорито по дрехите. С напредването на line up-а на колекцията, пълният арсенал кутюр умения на Готие и екипа му, се разгръща в пълния си потенциал: драматични наметала палта, пайети и кристали Swarovski, ламе жакард и много кожа с косъм.

Цветовата палитра е наситена в топли есенни тонове, които експлодират и се преливат красиво. По кожените палта се забелязва пачуърк мотивът с помощта на кожа от лициса, агне, бобър и койот, а дизайнерът споделя: "Изработката е много, много, много кутюр. Не може да бъде изкопирана."

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 14 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...