Следва

10 BEAUTY съвета от Дейвид Ганди. И стана горещо!

Продуктите, които да сложиш в кошница "Лято 2016". Мини-треднове за фестивали и море

Топлината на лятото е идеална за скок от един фестивал на друг, не без подходящият антураж и визия, разбира се...

Beauty News преди 7 години

Летният сезон по подразбиране ни носи повече заряд за купон, отпуска и безкрайни вечери на морския бряг. Топлината на лятото е идеална за скок от един фестивал на друг, не без подходящият антураж и визия, разбира се. Запознавайки се с мини и основните трендове вече сме наясно не само с доминиращите цветове, но и как да положим най-ефектно грима.

Признаваме, очите ни останаха във весело синята очна линия, червилото-петно, строубинга по очи и скули. А ето кои продукти си избрахме за достигане на любимия за сезона външен вид и задължително ги слагаме в куфара преди да отпрашим с пълна газ към поредното весело събрание.

1. Червилото не-червило:




Ако определението ви звучи леко странно, не се притеснявайте. Маркерите за устни представляват просто пигмент, имащ за цел да стои възможно най-естествено върху устните. Ефект, който постигахме като деца с оцветените близалки и сокчета, помните ли? Е, сега те съвсем официално навлязоха в професионалната (и не дотолкова) козметика. Препоръчваме маркерите на Milk Makeup за $20 или тези на Revlon's Balm Lacquer, които са по-евтини. Дават матиран вид на устните, но спокойно може да нанесете гланц отгоре по желание.

2. Строубинг за очи:

Блясък върху очите, повече радост в сърцето. Бронзираните хайлайтъри идеално функционират не само по скулите, но и върху клепачите. Изберете цвят спрямо вашата кожа и комбинирайте със слой спирала. Et voilà – лежерен летен поглед, пълен с красота.

3. Завръщането на гланца за устни:


 

Този леко позабравен продукт излиза от забвение. Понеже никак не отива наслояването на грим през лятото, този продукт е идеален за свеж и непретенциозен вид. Новите гланцове ни дават сочни устни само с едни слой.

4. Коригирай цвета!




Този тип коректори са малко по-различни. Тъй като са по-скъпи от останалите продукти е добре да се посъветвате с гримьор в избора на правилния цвят. С тях може да скриете излишното зачервяване в зоната на носа и тъмните кръгове под очите.

5. Синя очна линия:

Със сигурност това е водещият тренд за топлия сезон – на синьото му отива лятото, морето, небето и свободата! Носим го матово или блестящо, като сенки, но повече като очна линия.

6. Нестандартен цвят на устните

 

И тях в синьо! Или зелено? А може би нещо друго, неконвенционално? За вдъхновение преглеждаме отново как го носи Риана, защото от кого да се учим, ако не от най-добрите?

7. Още блясък!

За фестивалите и морето избираме брокат и пайети, злато, сребро и много блясък! Припомняме си златното червило на Пат Макграт и с удоволствие установяваме, че има нова нейна серия за Sephora. Казва се Skin Fetish и включва двустранен балсам за блясък, хайлайтър, четка и пигмент на пудра. С тези чудеса можем да осветим кожата за деня и да засилим блясъка ѝ щом наближи вечерта. Време е за парти! А, да, не забравяйте, че можете да поръсите пайети или брокат за разкош!

More Beauty News