Следва

Beach Style вдъхновения

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Ето кои звезди попаднаха в мрежите на традиционната ни класация за модни недоразумения...

All fashion преди 7 години

Кой, къде и как сгафи тази седмица? Мрежести чорапогащи със сандали, безумни мрежести рокли и очевидна липса на моден нюх. Ето кои звезди попаднаха в мрежите на традиционната ни класация за модни недоразумения.
(На снимката горе - Рита Ора*)

Шантел Джефрис

Започваме седмицата с Шантел Джефрис, която в последните дни събира слънчевите лъчи в Маями. В скромна нецензурна рокля, 22-годишната бивша приятелка на Джъстин Бийбър показва бронзовия си загар.

Шантен сподели снимки в Instagram, на които позира на тропически фон във фоайето на хотел Edition Hote, където е отседнала. Навярно, за да подразни бившия си, демонстрирайки секси извивки, мис Джефрис влезе в рубриката ни с модни гафове с неприлично отблъскващия модел рокля. Едра мрежа, под която се отличават сутиен и гащи с висока талия, в комбинация със сандали в същия десен... Ами, не, не става!


Джеси Нелсън

На парти на звездите в Клингфорд, Лондон в събота вечер беше забелязана Джеси Нелсън в особено оскъдно облекло, показващо плодовете на нейния труд.



Дивата от Little Mix бе облечена в мини denim гащеризонче, което на фона на всички секси роклички, изглеждаше леко НЕ на място. Преди да стане част от Little Mix е работила като барманка и явно разкрепостеният стил е останал нейна запазена марка.

Рита Ора и работният гащеризон

Последните седмици изпълнителката на Hot Right Now се наслаждава на Ню Йорк, вършейки работа междувременно – сесия след сесия и дълги часове прекарани в студиото…

Папараците постоянно хващат забързаната Рита към поредния ангажимент, но този път тя „блесна“ в особена светлина. Връщайки се от фотосесия, Ора беше навлякла раздърпан гащеризон с не едно и две лекета. Не знаем кое ни притеснява повече: това, че Рита беше сплела косите си с ширити за цветя или разкопчаните почти до корема копчета, показващи, че е натюрел отдолу.


Е, факт е, че последваха шеги по адрес на Рита, като тази: „С тези петна и голяма емблема на гащеризона изглежда сякаш бензиностанцията е работното ѝ място, а не студиото.“


Серина Уилямс 

Грозната рокля на Серина Уилямс по случай вечерята на Wimbledon Champions в Лондон никак не ни изненадва. Комбинацията от червен шифон, множество кристали и банална кройка е ужасяваща, но и недостатъчна, за да включим Серина в рубриката ни с гафове. Финалният щрих, който обаче прави тенисистката подходяща за традиционната ни рубрика във вторник, са сандалите, издайнически надничащи изпод пластовете червен шифон. Те са равни, пластмасови, бели и с T-образна каишка, а мястото им съвсем не е за червения килим, но явно спортистите налагат свои модни правила...

Поредна порция Марая Кери

Марая Кери продължава да изглежда безумно щастлива до годеника си Джеймс Пекър, но ние от своя страна продължаваме да не сме щастливи от подбора ѝ на дрехи.
След като двойката прекара няколко дни на Френската ривиера, почернели от слънцето, Марая и Джеймс решиха да се позабавляват с приятели на вечеря в Сен Тропе.

Излишно е да обсъждаме безумно късата, прилепнала рокля, която разкрива пищните прелести на 46-годишната поп дива. От край време тя залага на подобен имидж, макар и да сме я виждали в далеч по-стилни и изискани ансамбли, прилягащи на звездната ѝ личност.

Това, което всъщност ни накара да поставим Марая за пореден път в списъка със „съгрешилите“, е неприятната гледка на съчетанието: плътен мрежест чорапогащник и отворени сандали.

„Липсата на вкус очевидно не може да се „поправи“ с пари“, категорична е аудиторията, на коя силно впечатление прави, че съпругът на Кери е милиардер, а тя очевидно продължава да не се възползва от възможностите на добрия стилист.

More All fashion