Следва

Не само Дяволът носи Prada

Седмица на висшата мода в Париж: Armani Privé Haute Couture, Есен 2016

След осезателното отклонение на Джорджо Армани с пролетната му кутюр колекция, италианецът се завръща за есен 2016 в правилната посока...

All fashion преди 7 години

След осезателното отклонение на Джорджо Армани с пролетната му кутюр колекция, италианецът се завръща за есен 2016 в правилната посока, която го крепи вече много години напред толкова високо в модната стълбица.

В зоната си на комфорта, както и в тази на своите клиенти, Армани показва софистициран шик: модерна и елегантна колекция, която побира в себе си както съвсем носими в ежедневието дрехи, така и женствени и непрекалени предложения за червения килим.

Цветовата гама е решена в предимно в студените тонове на синьо и розово, които се редуват с различни геометрични мотиви и пепит. Якетата са без яки, палтата са в А-силует,а панталоните се преплитат в шалвари. Вечерните предложения преминават под влиянието на тежкото черно кадифе: красиво декорирани с кристали и дълбоки деколтета.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.