Мъжът Водолей - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Водолей има дарбата да очарова и мигновено да забравя за това. С него е много забавно и интересно, той няма да ви остави, ако...

Стартирахме една специална поредица, в която кратко, но достатъчно красноречиво ще направим астрологична дисекция на любимите мъже. И след като разнищихме мъжът Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец и Козирог идва ред на Водолей!
Как да ги обичаме, как по-добре да ги разбираме, за какво да не им се сърдим и защо някои на пръв поглед необясними неща всъщност са съвсем обясними, ако ги погледнем през ученото око на астролога.

Мъжът Водолей е активен, общителен, комуникативен, независим, интелигентен, идеалистичен. На него винаги можете да разчитате - неговата вярност не предизвиква ни най-малко съмнение. Естествен по природа, той не търпи лицемерието в другите хора. Мъжът Водолей е много отворен, никога не съди човека повърхностно. Независимо от факта, че мъжът Водолей има много познати, сред тях почти няма истински приятели. За него е по-важно количеството, отколкото качеството, той рядко поддържа близки контакти в продължение на дълъг период от време. Не му е присъщо да се бори яростно за някоя кауза, той живее по свои правила и смята, че това е напълно достатъчно. И любовта и приятелството за него са източник на много странни преживявания, всяко от които той жадно изследва.

Любов
Неговата любов е безлична, той обича всички, всеки негов приятел. За типичния мъж Водолей любов - това е проява на грижа за цялото човечество взето заедно. Той си търси не толкова любовница, колкото единомишленица. Непредвидим, готов за промяна, демонстративен и естествен, той е способен да доказва своята любов по всички възможни начини. Попадайки в капана на любовните преживявания, мъжът Водолей става мрачен и губи интерес към живота. Въпреки това, той знае как да се откаже от любовта в името на приятелството. Този мъж е в състояние да разбие сърцето на всяка жена и е наясно с това. Мъжът Водолей има дарбата да очарова и мигновено да забравя за това. С него е много забавно и интересно, той няма да ви остави, ако не преставате да го привличате, не само физически, но и ментално. Жената до мъжа, роден под знака на Водолея, трябва да бъде за него не толкова любовница, колкото приятел. Такава жена мъжът Водолей няма да предаде.

Брак
В брака той рядко допуска изневери, тъй като главата му е потопена в работата и семейните задължения. Въпреки това, съпругата му не може да се нарече щастлива, защото получава чувствено удоволствие твърде малко. Мъжът Водолей е интересен и талантлив човек, верен приятел и помощник, и е много подходящ за жени с по-муден темперамент. Той е предан на партньорката си, докато природното му любопитство не го вкара в нова любовна афера. Ако партньорката му се опита по някакъв начин да ограничи неговата свобода, той я зарязва без никакво съжаление. Мъжът Водолей трябва да се чувства свободен, само тогава ще започне да се отнася към вас с тази честност, от която със сигурност се нуждаете. Животът с него може да се превърне в незабравимо екзотично пътуване.

Секс

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.