Следва

Ментов палео сладкиш

Б като Библия, Б като Блог – И... Б както БАНСКИ

Блогърките направиха това лято още по-красиво, показвайки ни своя избор на най-важният костюм за сезона...

All About Life преди 7 години

Блогърките направиха това лято още по-красиво, показвайки ни своя избор на най-важният костюм за сезона – Негово Величество БАНСКИЯ. От закачливите и пъстри бохо-лолитски половинки до класическият черен цял, те успяха да напълнят офисните ни души с много слънце, мирис на море и добро настроение. Заровили поглед в екрана отмятахме предложение след предложение на IT-момичетата от по-топлата част на Америка, кое от кое по-добро и вдъхновяващо, подготвяйки се за нашата собствена отпуска, която все още ни се явява като мини точица на хоризонта. Ех, лято!

Амелия и Елиза са близначки и създават блога като място за споделяне на вдъхновения и пътешествия. Проследяваме плътно почивката им на Колумбийските Кариби, където очарователните млади дами споделят своя свеж плажен стил в няколко красиви плувни ансамбъла.

От sisterlystyle.com

Пам Алиер /www.pamallier.com/ ни съветва да не падаме духом ако днес плажът не става за... ами за плажуване. Намятайки един красив пеньоар-кимоно, тя се разхожда и релаксира в компанията на везаните флорални мотиви. Както и да не се взимаме прекалено насериозно с банските, защото в крайна сметка всички ще трябва да цопнат във водата.



 

От www.pamallier.com

Камила Коельо ни посреща с лъчезарна усмивка на camilacoelho.com, където ни дава съвети за готино облекло за плаж, секси бански и много настроение!

От camilacoelho.com

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.