Следва

Тейлър Хил би шута на Ирина Шейк

Who's that girl?

Таблоидите гръмнаха, след като Леонардо ДиКаприо започна съвсем открито да демонстрира близост...

All fashion преди 7 години

Таблоидите гръмнаха, след като Леонардо ДиКаприо започна съвсем открито да демонстрира близост с поредната красива моделка из плажовете на Малибу. Това даде повод  да полюбопитстваме коя е този път красавицата, пленена от сините очи на Лео, или още по-интересното – дали всъщност самият ДиКаприо не си е намерил майстора най-накрая?

Младата дама се казва Нина Агдал: датски модел с обаятелни пъстри очи и златни коси. За много хора, следящи отблизо гилдията на моделите, името на Нина е познато, но за голям процент от неагажираните модно читатели навярно моделът не е така известен и за пръв път попада в епицентъра на сензацията, след като бе изловена да целува не кой да е, а Леонардо ДиКаприо.


Лео и Нина в Малибу

На тези, за които досега Нина е поредното красиво лице, натрапило им се от подиума на Victoria’s Secret, поднасяме няколко бонус факта, за да ги „запознаем“ с интересната й личност, отличаваща я от повечето модели.

Нина е израснала в Хилерод, Дания.

Когато започва модната си кариера, подписва договор с Elite Model Management.

Преди да стане едно от лицата на Victoria’s Secret, позира за спортни марки като Billabong и Banana Moon Swimwear, тъй като и самата тя обожава спорта и му се отдава.


Адгал защитава и подкрепя „здравословните“ пропорции на жените. Затова през 2012 г. се снима за Sports Illustrated Swimsuit Issue (това е първата й поява там), където показват и по-пищни мадами, противно на стереотипа за „кльощавите модели“.


Заради тази си изява в Sports Illustrated през 2014 г. Нина печели титлата „Новобранец на годината“ и излиза на корицата за 50-годишнината на списанието, заедно с Криси Тейген и Лили Олдридж.






С Криси Тейген и Лили Олдридж

Най-дългата й връзка (за скромните й 24 години) е 8-месечна – с британския певец Макс Джордж.




Макс Джордж и Нина

Най-кратките й отношения са с Адам Лавин – траят само месец, след което Адам се връща при бившата си приятелка и настояща годеница Бехати Принсло.


С Адам Лавин

Злите езици говорят, че Лавин скъсва с Нина по телефона.

Участва във филма „Антураж“, където със сигурност сте я виждали и ви е направила силно впечатление: „Едно от най-вълнуващите неща за мен е да се видя на големия екран. Заснемането на сцените беше изключително интересно”, с усмивка си спомня тя.


Нина в „Антураж"


Прегрешенията на Нина са любовта й към джънк фууда и цигарите. Приближени до нея казват, че тя наистина работи усилено, за да поддържа съвършената си фигура, но не може да устои на удоволствието от цигарата, запалена насред всичките й ангажименти и натоварен режим.


А любовта й към храната й спечелва място през 2013 г. в реклама за фаст фууд бранда Carl's Jr., която се излъчва по Super Bowl television.


Рекламата за Carl's Jr.




Неин идол е Хайди Клум: „Тя е родена в Германия, а аз съм от Дания – това е съвсем близо. А ролята й на водеща в предаването „Подиум“ ме вдъхнови изключително много и от този момент аз искам да приличам на нея поне малко“ , споделя Нина.

Първата модна находка от марката BeBe, с която Нина има обща линия за слънчеви очила, е малка черна рокля. Купува си я, когато е на 14 г., но, макар и вече да й е умаляла, роклята продължава да има място в гардероба й.


Нина не обича „лесното”, особено що се отнася до мъжете: „Харесвам мъже, които са уверени, умеят да ме разсмиват и не са толкова лесни за спечелване”.

Можем само да предполагаме дали Лео е впечатлил Агдал с духовитост или с недостъпност, но едно е сигурно: той определено я харесва. Макар и да има слава на женкар, много от феновете на Нина смятат, че тя е тази, която е пленила големия актьор.
Остава ни само да наблюдаваме развоя на събитията…

More All fashion