Следва

Почина големият повелител на лентата Гари Маршъл

DJ Mahmut Orhan става част от лятната парти селекция на TUBORG Night Edition

Като част от кампанията TUBORG Night Edition на 22 юли почитателите на клубната култура у нас ще могат да чуят на живо хитмейкъра DJ Mahmut Orhan...

Music преди 7 години

Като част от кампанията TUBORG Night Edition на 22 юли почитателите на клубната култура у нас ще могат да чуят на живо хитмейкъра DJ Mahmut Orhan. Грандиозното парти ще разтърси пловдивския клуб W Garden. Роденият в Бурса диджей и продуцент често е спряган като новата супер сензация на европейската клубна сцена. Mahmut Orhan е автор на парчето Feel, което е един от абсолютните хитове на лято 2016. За броени месеци то доби международна популярност и вече има общо 40 млн. гледания в YouTube.

Сред любимите стилове на DJ Mahmut Orhan са Deep House, Indie Dance и Nu disco. Ремиксирал e песни на известни артисти като DJ Tarkan, a работата му е основно съсредоточена върху ре-аранжиране на парчета от 80-те и 90-те години.

На 27 юли, специално за TUBORG Red Edition в България пристига Prodigy легендата и един от най-добрите рейв танцьори на всички времена Leeroy Thornhill.

Музиката на Leeroy е силно повлияна от тежките електронни бийтове, old school семпли, хип-хоп и рок от средата на 90-те години. Сетовете, които ще чуем в София, носят атмосферата на добрите стари времена от апогея на The Prodigy с разнообразни електро миксове и танцувални предизвикателства, превърнали се в негова запазена марка.

Партито ще бъде на 27 юли (сряда), от 18:00 ч., клуб Маймунарника в София.

Програмата на TUBORG Night Edition специално създадена за всички, които обичат да се забавляват и клубният живот е тяхната втора природа. До края на 2016 г. TUBORG дава възможност на всички любители на качествената музика да станат част от общо 40 цветни партита в най-популярните клубове в София и Пловдив. Календарът се обновява постоянно и е достъпен през специално приложение във Facebook страницата на TUBORG.

“Музиката продължава да е част от генетичния код на TUBORG, но този път е по-разноцветна от всякога. В календара ни има артисти и събития с много разнообразен профил. Защото ние вярваме, че колкото и различни да са музикалните вкусове, когато партито е наистина добро, всички искат да го споделят. Също като добрата бира”, коментира Христина Вучева, Бранд мениджър на TUBORG.

“И понеже споделянето се случва все по-често в социалните мрежи, феновете вече могат да станат част от TUBORG Night Edition и през нашето Facebook приложение”, допълни тя.

Предстоящи партита в летния календар на TUBORG Night Edition са:

30 юли – The Red Edition – TUBORG LIVE Marathon в клуб Библиотеката, Пловдив

27 август – The Green Edition – TUBORG Live Marathon в клуб Библиотеката, Пловдив

 

Mahmut Orhan - Feel

More Music