Следва

20 звезди, които си хапват сладко, сладко... сладолед

Стил урок на седмицата: Офис пижама тренд!

Трудно ни е да се наситим на пижамения тренд...

All fashion преди 7 години

Трудно ни е да се наситим на пижамения тренд. Той, освен че държи здраво присъствие по подиумите, всякакъв повод му приляга, смеем да твърдим. В ежедневието е стрийт стайл звезда, във вечерни визии е зашеметяващ, а днес стигаме до заключението, че и в офиса вирее повече от добре.

Заставаме зад думите, че с подходящ маниер и настроение дори пижамата изглежда правдоподобно в офис атмосферата, а ето и как се прави: грабваме копринен oversized блейзър, който е и акцента във визията ни; добавяме към него свободни кашмирени рипсени панталони, за да добавим усещане за още лукс, ако случайно блейзърът не ни е достатъчен; обуваме ретро на вид удобни чехли и аксесоаризираме смело - големи диоптрични очила, колие с плетка и смела брошка, червена на цвят...

Блейзър: Baja East
Панталони: Rayan Roche
Очила: Gentle Monster
Колие: Aurelie Bidermann
Чехли: Marc Jacobs

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.