Следва

Идеалната ваканция за мен задължително включва любим приятел, с когото да пътувам и да откриваме нови места

Много ми се иска тази почивка да я съчетая с тях. Да отидем трите някъде, защото от много време се каним да си направим една обща почивка

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на Бистра и Мария от триото Hypnotic: 

V.S.: Преди да си говорим за по-сериозните неща, разкажете ми нещо за плановете ви за лятото. Понеже всички сме настроени отпускарски. Къде ще почивате това лято?
М:
Ние въобще не сме отпускарски (смях)... Даже някои от нас почиваха вече и сега кипи усилена работа.

V.S.: Къде почивахте?
М:
Аз бях в Гърция.
Б: Аз тепърва планувам някаква почивка също там, но все още нямам конкретни дати, защото всичко зависи от това какво ще се случва сега лятото, защото правим музика и много ми се иска тази почивка да я съчетая с тях. Да отидем трите някъде, защото от много време се каним да си направим една обща почивка.
 

V.S.: Има ли места, на които обичате да ходите, където има хора като вас, които обичат музиката?
М:
Има един бар, в който всички музиканти се изсипват.

V.S.: Кой е този бар?
М:
Той е малък.
Б:
Даже май си няма име. Всички казват: „Бара на Иван".


V.S.: Къде се намира?
М:
До музикалния театър, разбира се (смее се).
Б: Във въпросния бар може да срещнете много класически музиканти, но и актьори.

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на Елен Колева, Луиза Григорова, Део, Сантра, Ванеса и Пламен, виж тук>>

More Други