Следва

Среши ме, среши ме...правилно

10 BEAUTY съвета от Дейвид Ганди. И стана горещо!

Изключително привлекателен и атрактивен, 36-годишният модел е сред най-горещите мъже от модната сцена. Как го постига?

Celebrity beauty преди 7 години

Вече сме говорили за господин Ганди. Да.. за Дейвид! Изключително привлекателен и атрактивен, 36-годишният модел е сред най-горещите мъже от модната сцена. Как го постига? В този така конкурентен сектор, в който всеки ден се раждат нови и нови имена, това на Дейвид Ганди е здраво заковано за модната стена на славата. Има ли уловка, някакви тайни бюти ритуали, които стоят зад ослепителната му усмивка, секси прическа, блестяща кожа, стегнато тяло... ммм, блестящата му кожа... Гмурнахме се в сините му очи, докато попивахме съветите за изумително секси визия. И пак стана горещо!

Косата

Мъжкото подстригване в момента е много по-приемливо, въпреки че все още има огромна пропаст между мъжете на улицата и тези в модния свят. Надявам се, че и аз съм допринесъл за приемането на един нов стил. Жените разполагате с огромно количество модни съвети, но при нас мъжете, нещата трябва да се опростят. Косата ми има свои собствен живот. Имам много плътна и къдрава коса, която трябва да се контролира. Харесвам продуктите на Kiehl’s и магазините им са доста добри. Доверявам се и на добрия си коафьор Larry King от Hershesons.

Кожата

Не съм перфектен, когато става въпрос за кожата ми... С годините става все по-важно и жизненонеобходимо да нося слънцезащитен крем. Използвам Dermatologica's Dynamic Skin Recovery, с фактор 30, който пасва идеално на  чувствителната ми кожа. Освен това ползвам хубав душ гел - Kiehl's Coriander Liquid Body Cleanser. Розовото масло също е буквално най-добрият приятел в борбата със сухата кожа. Имам полети по около 90 пъти в годината, така че кожата ми постоянно е дехидратирана и се нуждае от хубава хидратация. По този повод един австралийски гримьор ми препоръча розово масло и изглежда, че то просто прави чудеса.

Тенът

Момичетата не трябва да прекаляват с “фалшивия” тен. Това може да е най-голямата им грешка. Никога не съм използвал продукти за изкуствен тен, но мое бившо гадже го правеше и... все още имам доказателство върху чаршафите.

Ароматът

Чувствам се неудобно без някакъв аромат върху себе си. Ако не съм с парфюм се чувствам така, сякаш ми липсва часовника. Наистина харесвам Dolce & Gabbana's Light Blue, като се насочвам към свежи, цитрусови аромати, а за вечерта - нещо малко по-силно като The One by Dolce & Gabbana. Уханието, естествено, е много важно и атрактивно: може да срещнете най-очарователното момиче, но ако не ви хареса аромата й - всичко приключва до тук.

Гримът

Нямам представа какво да правя с мъжкия грим. В началото на кариерата ми и за мен беше странно да нося грим като цяло. Но не виждам нищо нередно, ако това те кара да се чувстваш и да изглеждаш по-добре.

Бръчките

Изобщо не се притеснявам, че ще остарея. Мъжете са щастливци и мисля, че повечето остаряват по красив начин. Ако погледнем Джордж Клуни или Шон Конъри, например - те са на зряла възраст, но толкова им отиват й белите коси, и бръчките... изглеждат перфектно.

Характерът

Трябва да умееш да разсмиваш жените. Очевидно, първоначално привличането е физическо, но красива е онази жена, която е усмихната. Съвет към мъжете - трябва да се стараете да я накарате да се смее искрено. Аз съм голям щастливец, защото имам възможността да работя с някои от най-красите жени в света и да ги карам да се усмихват.

Размерът

Не се опитвам да постигна извадков размер. Имаше период, когато бях по-едър и това се дължеше на факта, че вдигат тежести, но по време на маратона за Oxfam миналата година влязох във форма и смятам, че в момента изглеждам добре. Не е нужно да си прекалено вманиачен във външния си вид. Да, препоръчително е за всеки да поддържа добра форма, но в рамките на нормалното.

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя