Следва

Линдзи Лоън и Игор Тарабасов на сладки целувки в Гърция

Цяло лято съм в “freestyle mood”. Отпускам се в удобните моменти и взимам 110% от тях

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем... 

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на жестокия хип-хоп танцьор Пламен, ака Пачо: 

Като цяло, не си правя много планове за почивки, защото работим много и винаги има нещо, което изскача и най-често не се получават плануваните почивки. Цяло лято съм в “freestyle mood”. Отпускам се в удобните моменти и взимам 110% от тях. Всички хора през лятото, особено ако е някъде на купон, са настроени положително, всеки иска да се забавлява и това е един фактор, който ти казва: “Ехооо, купонът е навсякъде”.

 

 

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на Елен Колева, Луиза Григорова, Део, Сантра, Атанас Леваков, Ванеса, група Hypnotic, виж тук>>

More Други