Следва

Мила Кунис стана жертва на дискриминация

Всяко лято става спонтанно. Покрай участие или нещо друго винаги открадвам време за chill

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на екзотичната DJ Akasha: 

Обичам да посещавам диви, непренаселени места, особено по морето, харесвам места като Аркутино или Синеморец. Възползвам се да ходя на плаж на тези места при първа възможност, бях във Варна покрай участие за няколко дни и една компания тръгнахме тъкмо на лов за нови места. Лятото тепърва започва, нямам конкретни планове, но всяко лято става спонтанно. Покрай участие или нещо друго винаги открадвам време за chill.

 

 

 

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на Елен Колева, Луиза Григорова, Део, Сантра, група Hypnotic, Ванеса и Пламен, виж тук>>

More Други