10 трика за "стегнато" лято. Покажи изваяно тяло (не само) на плажа

Обичайната тренировка ви доскучава, спирате да забелязвате видим резултат? Вкарайте тези промени в програмата си и отново ще се завърнете в играта! 

Обичайната тренировка ви доскучава, спирате да забелязвате видим резултат? Вкарайте тези промени в програмата си и отново ще се завърнете в играта!
Дали да посещавате фитнеса четири пъти седмично или просто да отидете в парка, за да потичате? Тренировката е задължителна! Важно е да стимулирате мускулите си, да забързате обмяната на веществата и така ще постигнете максимални резултати възможно най-бързо!

"Можем да постигнем огромен напредък, ако направим малки промени в ежедневието си, които ще накарат тялото ни да заработи по-добре", категоричен е фитнес-инструктурът Джеймс Дигмън. "Да бъдем реалисти - всяка нова промяна ще се отрази и върху социалните, и върху личните ни ангажименти, но трябва да се постараем да я вмъкнем някъде по средата". Ключът е в това да се  научим да тренираме интелигентно, всяка една минута да бъде пълноценна, за да постигнем най-добрия резултат!
Ето как...

1. Фитнес упражнения всяка седмица!
Независимо колко се движите, вдигате тежести или практикувате йога, най-важно е редуването на различни упражнения. Съчетавайте поне два - три вида, за да забележите трайни резултати. Не се концентрирайте само върху едно, с което сте свикнали. Компилацията от раздвижвания идеално пасва и на други дейности. Спринтът прави краката стегнати, а йогата ви помага да се отпуснете, заредите и да работите по-усърдно. Първото помага за повишаването на мобилността и гъвкавостта, натоварват се коленете и глезените и се стимулира сърдечният ритъм.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.