Следва

Гуен Стефани намесена в съдбата на Брад и Анджелина

Мила Кунис стана жертва на дискриминация

Като млада майка с прекрасна дъщеричка...

Други преди 7 години

Често хората дори не се замислят за социалните проблеми, които „кръжат” съвсем свободно навсякъде, докато сами не се сблъскат с тях. И известните не са застраховани! 

Като млада майка на дъщеричка, вече очакваща и втората си рожба от Аштън Къчър, Мила Кунис малко по малко разбира за много от пречките, с които се сблъскват всички родители.

Наскоро актрисата проговаря за голямата тема на майките: кърменето, при това на публично място: „Защо на публично място ли?! Защото бебето ми беше гладно! Трябва да мога да го храня когато и да е, където и да е, щом се наложи. Хората ме гледаха осъдително, сякаш правя нещо срамно. Кърменето не е сексуален акт! Защо трябва да се държат така с майките?! Tрябваше да мога да я кърмя където и да съм”, разказва за случката Кунис пред Vanity Fair на премиерата на новия филм Bad Moms.

Тя засяга въпроса сериозно, защото навсякъде по света има майки, които търпят унизителното неодобрение на хората, защото не са се покрили или защото извършват процеса „твърде дълго”.

„За мен и съпруга ми това наистина е голям проблем и сме страшно разочаровани от тези реакции. Уважавам мнението и на хората, на които не им е приятно. Но в крайна сметка не мога да се съобразявам с мнението на всички по въпроса. Ако не ти допада, извърни глава”, категорична е Мила.


Мила Кунис и Аштън Къчър

More Други