Следва

Fashion Starter: Тя е стилна, тя е лъчезарна, тя е... Джована Баталя

Със златно ухание...

Със златно ухание...

Shopping преди 7 години

Не съществува някой по-добър от Пако Рабан, който може да облече света в злато. В средата на 60-те, Франсоа Харди блесна в рокля, съставена от девет килограма плочки от чисто злато, с инкрустирани в деколтето 300 карата диаманти. Именно това златно сияние е вдъхновение за флакона на 1 Million. Днес избрахме да ухаем точно на 1 милион долара... Категоричният ни item of the day!

1 Million Privé

А ето и малко история... През 2008 Пако Рабан създава вълната на успеха със златното кюлче. 1 Million е предизвикателен, дързък, иконичен. Lady Million е неговата женска версия, лансиран през 2010 година.

Lady Million Privé

Заедно те формират емблематичната двойка на десетилетието, изобразявайки флиртуващия мъж и жената без задръжки. Искрящи. Обаятелни.

Флаконът за Нея е шлифован, подражавайки на известния диамант, открит в Индия през 17-ти век, наречен „Регент“. Този диамант надвишава 400 карата в нешлифованата си форма и е част от бижутата на Френската Корона. Днес той се съхранява в Лувъра.

Във версията Privé, флаконът е осветен с приглушена светлина. Златото е дори по-интензивно от кехлибарения оттенък, а златни плочки се открояват върху капачките на: „Privé“!
Задната част е оголена и полупрозрачна, намеквайки за кехлибарената течност. Пако Рабан е майстор в изкуството да разкриваш само толкова, колкото е необходимо.

Бъдещето е тяхно



Червен килим, фотографи и прожектори. Холивуд, Париж, Лондон, Санкт Петербург. Лукс, разкош, блясък, празнота. Вълна от скука и предозиране, дрън, дрън, дрън. Един бегъл поглед и намигване. Щрак! Той улавя ръката й и я повежда. Заедно те хукват, загубват се, скриват се. Тя е Бони за своя Клайд. Влудяващо удоволствие и ободряващ адреналин минават през тях като тръпка.

Сейфът се отваря само с едно щракване на пръсти. Те са там. Искрящи, интензивни и ценни: легендарното златно кюлче и дръзкият диамант.

More Shopping