Следва

Любимецът на Roger Sanchez Laidback Luke в Ялта на 1-ви май

Майският брой на MAX

На корицата на МАХ за месец Май е топ моделът Роси Черногорова – точно две години след като застана пред...

Events преди 15 години

На корицата на МАХ за месец Май е топ моделът Роси Черногорова – точно две години след като застана пред обектива на списанието за първата си фотосесия през май 2007 г. Днес Роси е вече майка, но е още по-красива отпреди и в кадрите на фотографите от студио Bliss доказва защо все още е сред най-търсените български модели в целия свят. Чети в новия брой пространно интервю с Роси Черногорова.

Друго също толкова интересно лице е най-успелият ни музикален продуцент в последните 15 г., Митко Пайнера, който избягва светската шумотевица и не обича да дава интервюта. Създателят на „Пайнер Мюзик” инж. Митко Димитров направи изключение за новия брой на списание МАХ и го допусна на своя територия в Димитровград – империята на поп фолка.В най-откровеното си интервю до момента, Пайнера разкрива тайната на своя успех, благодарение на която фолкът тотално превзе българската естрада и се превърна не само в любимото зрелище и удоволствие на стотици хиляди, но и в машина за пари.

Редакторът на МАХ Надя Чолакова се впуска в разследване за последните тенденции в пластичната хирургия не само при жените, но и при мъжете. „Клонираните атакуват” е материал за новите богове, на които се кланят хора от всички възрасти.Повелители на телата и лицата, които със скалпел и силикон прекрояват съдби и сбъдват мечти.
МАХ представя и някогашния сексимвол на поп фолка Никол, чието истинско име всъщност е Миглена. Все така красива и чаровна, но далеч от светлината на прожекторите и отвратена от законите на музикалния бизнес и хайлайфа, блондинката е в търсене на истинското си аз. МАХ й помогна да го намери за радост на читателите. Главният редактор на L’Europeo Калина Андролова пък се погрижи за добрата политическа форма на читателите на МАХ преди предстоящите това лято избори. Текстът на Андролова е посветен на големите политически дебати в историята не само на българската, но и на световната политика.

Чери за всичко това в новия брой на сп. Max.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 месец

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.