Следва

Deep Dish уикенд на SOLAR SUMMER

Премиери през юли по 24 Kitchen: Джейми Оливър - Кулинарна революция

Джейми Оливър, най-добрият и уважаван готвач на света и новатор в кулинарията, завладява операта в Сидни...

Events преди 7 години

Най-добрият и уважаван готвач на света и новатор в кулинарията, Джейми Оливър завладява операта в Сидни със своята любов към свежата храна, готвенето и заразителния си ентусиазъм пред погледа на над 2000 зрители на живо. Като част от забавно, семейно-ориентирано шоу, Джейми кани хората да се присъединят към неговата революция и да подпишат петицията за задължително хранително образование в училище във всички страни по света.
Джейми има завладяващо присъствие, изключителна енергия и много силна връзка с публиката. Той се забавлява от преживяването на живо, а публиката съпреживява активно през цялото време. Шоуто е динамична комбинация от страхотни рецепти, непринудено развлечение за децата и някои дръзки реплики към възрастните, всички те обединени с едно общо послание. Предаването следва структурата закуска, обяд и вечеря.

Премиерата на кулинарното шоу е на 25 юли (понеделник).

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.