Следва

Беглика фест 2016: Отвъд границите

Deep Dish уикенд на SOLAR SUMMER

Dubfire и Sharam ще представят най-новите си проекти на 5 и 6 август на Cacao Beach

Music преди 7 години

Още един вълнуващ уикенд се задава благодарение на YALTA CLUB и SOLAR SUMMER FESTIVAL на Cacao Beach. В два последователни дни (5 и 6 август) клубът ще посрещне и двете легенди от дуото Deep Dish. В петък ще се насладим на най-новия проект на DUBFIRE, с премиера за България, HYBRID. Заедно с него ще чуем и сета на харизматичната SAMANTA. Веднага след това, на 6 август, SHARAM ще представи последния си албум в компанията на ANNA.

На 5 август уикендът започва с едно уникално шоу, представено от техно титана Dubfire. След 2 години подготовка концепцията live HYBRID е един от най-успешните проекти на диджея от дебюта на лайв шоуто на Amsterdam Dance Event през 2014 г. Описано от списание Thump като „нещо напълно различно от всичко, което сме виждали и чували до сега“, проектът напълно преоткрива концертното изживяване, като съчетава елементи от 2D и 3D анимация с аудио на живо и светлинни ефекти. Шоу, което излиза извън рамките на въображението и има за цел да изследва пресечната точка между науката и технологията, между човека и машината, както и тяхната еволюция и неизбежно им сливане. През 2015 г. Dubfire обикаля общо 12 държави с най-новия си проект live HYBRID, а през 2016 г. то ще бъде част от програмата на събития като Coachella, Movement, IMS и SOLAR SUMMER!



Заедно с Dubfire на сцената на Cacao Beach Club ще излезе и една изряваща звезда на техно сцената – Samanta. Само на 23 години тя печели най-мащабното състезание за диджеи в родната си държава Литва – Burn Residency, като се отличава сред 7000 участника от 133 държави. Нейната дълбока страст към техно музиката и магнетичното и присъствие зад пулта показват, че тя е точно там където принадлежи.

Уикендът ще продължи с пълна сила, защото на 6 август клубът ще посрещне Sharam, който ще представи новия си албум „Retroactive”. Седем години след дебюта на соловия си албум „Get Wild”, Sharam продължава да разказва своята история чрез ретроспекция към ъндърграунд сцената на Вашингтон и любовта си към денс музиката, откъдето идва и името на албума - „Retroactive”. В него ирано-американският диджей се връща към корените си чрез тринадесет парчета, които преминават от диско, вдъхновено от 80-те, до тъмни и хипнотични, наситени с дръм енд бейс звуци.

Заедно с Sharam на 6 август ще видим и очарователната Anna – диджейка, родена в Бразилия, която изключително бързо изкачва класациите благодарение на съблазнителната и в същото време силно ударна техно музика. Една от най-търсените жени зад пулта, тя превръща всичко до което се докосне в огромен успех - от оригиналните й парчета за високо уважавани лейбъли, през качествени ремикси и участия в най-големите световни фестивали за електронна музика. Най-скорошните й релийзи за лейбъли като Tronic, Yoshitoshi и Terminal M затвърдиха мястото й в челните позиции на денс музиката, както и подкрепата на диджеи като Carl Cox, Richie Hawtin и Damian Lazarus.

Билети на цена от 30 лв. могат да бъдат закупени в OMV, Cacao Beach Club и мрежата на Eventim.bg.

More Music