Следва

Амбър Хърд замени ексцентричния Джони Деп с основателя на Tesla?

Звезден Instagram: Виктория Бекъм, Блу Айви Картър, Саша Пиетерс и още...

Звезден Instagram: Виктория Бекъм, Блу Айви Картър, Саша Пиетерс и още...

Други преди 7 години

„Искам да съм като мама”





Четири-годишната дъщеря на Бионсе с всеки изминал ден започва да заприличва все повече на майка си. Отрано тя върви по нейните стъпки – камерата я обича, а и Блу Айви Картър не се притеснява въобще от нея, дори напротив – обожава да се снима и да позира. Наскоро в Instagram плъзна нова „фотосесия“ на малката Блу, където тя кокетно се закача с обектива, свалила слънчевите очила и гледайки предизвикателно. „Още от малка си я бива, сигурно ще стане модел“, възкликна аудиторията, виждайки сладките кадри.

Писмото на Саша Пиетерс, което разтърси интернет пространството



Актрисата от популярния сериал „Малки сладки лъжкини“ е любимка на хората още от първия епизод. Героинята на Саша (Алисън Дилорентис) направо обсеби феновете на сериала и от години всички следят изкъсо живота на русокосата красавица.

В последните сезони обаче, Пиетерс качи значително килограми, а оттам последваха множество коментари, критики, обиди и какво ли още не. 20-годишната актриса мълча дълго по въпроса, докато накрая не написа дълго и изчерпателно откровение за състоянието си, като затвори устите на всички: „Сякаш хората ми бяха ядосани заради това, че тялото ми се е променило. Обиждат ме, коментират ме, а аз нямаше да кажа нищо по въпроса, докато не започнаха спекулациите, че съм бременна и какво ли още не. Истината е, че имам хормонален дисбаланс“, откровена бе Саша.

Но не само това беше трогателното в изповедта ѝ. Тя даде на всички да разберат, че няма нищо по-важно от любовта към самия теб: „Да обичаш себе си истински, е може би едно от най-трудните неща за нас хората… Аз взех решение: да обичам себе си, каквато съм в момента. Не, това не означава, че не искам да се развивам и усъвършенствам. Просто си дадох сметка, че искам да обичам себе си такава, каквато съм, във всеки момент, във всяка глава, във всяка страница от моя живот.
Яж, обичайки себе си. Движи се, обичайки себе си. Говори, обичайки себе си. Живей, обичайки себе си. Обичай себе си.
С искрена любов,
Саша“

А това са само част от думите, които младата актриса написа. Ето го и цялото, прочувствено писмо, което не спира да се споделя в мрежата:

I kissed a girl and I liked it!


Виктория Бекъм спретна огромен международен скандал. Висш пилотаж – на нея не ѝ се наложи нито да се съблича, нито да се облича, за да постигне целта си. Та тя дори и дума не обели! Вики просто постна в Instagram трогателна снимка с единствената си дъщеря, малката Харпър. Гладка повърхност на басейна, две главички – кестенява и руса, еднакви очила и целувка по устните: това е простата тайна на публикацията, събрала 618 000 и 11 000 коментара за отрицателно време. „Да целунеш детето си по нослето – да, по челото – да, по бузката – да, но това...? Това развращава“ - в този тон са повече коментари под милата на пръв поглед снимка.

Дори една от последователките на Виктория „прилага“ мнение от френски психолог-сексолог, който твърди, че целувайки детето си по устата, вие го лишавате от чувства и го превръщате в същество, което не е способно да се наслаждава на връзките си и като бонус – трудно осъзнава къде са границите на „нормалното“.

Най-фешън Insta-постовете на тази седмица


Гала Гонзалез

Instagram е като гейзер не само за клюки и снимки „виж какво похапвам днес“, а и за много модни идеи. Неслучайно всеки от нас е последвал поне стотина профила на знаменитости и блогъри, които имат нюх и усет за стил, които пълнят съкровищницата ни с идеи само с един клик... Ето ги и „победителите“ тази седмица:

Джиджи Хадид (какъв по-готин начин да носиш Adidas, щом брандът може да носи името ти)

Блогърката Дария Бараник

Алекса Чънг


Вероника Хейлбрюнер



Кендал Дженър


Натали Суарез


More Други