Следва

Краси Аврамов в Music Idol тази вечер

Любимецът на Roger Sanchez Laidback Luke в Ялта на 1-ви май

Признат e за най-добър продуцент за 2008 г. от хаус светила като David Guetta, Martin Solveig и Roger Sanchez

Culture преди 14 години

Месец май ще започне с гостуването на холандския диджей Laidback Luke, откритие на Roger Sanchez, който много бързо се превръща и в негов любимец.

Роденият в Манила, но израстнал в Холандия,Luke van Scheppingen започва да се занимава с музика още в тийнеджърска възраст. Псевдонимът Laidback (в превод на български лежерен) взаимства от песента на Snoop Dogg Gin&Juice. Обича китарите, графитите, хип-хопа и хауса, като едновременно с това е и доста добър в кунг футо. Познанията по последното не прилага в клубовете, защото достатъчно добре разбива публиката с умелото си миксиране.

През 1995 г. започва да издава  свои собствени парчета, а само година по-късно миксира за утвърдени имена като Green Velvet и Victor Calderone. Признат e за най-добър продуцент за 2008 г. от хаус светила като David Guetta, Martin Solveig и Roger Sanchez и заема 46-то място в класацията Топ 100 диджеи на DJ magazine.

Билети за партито на Laidback Luke на 1-ви май могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.





Съботната вечер (2-ри май) в YALTA CLUB обещава да донесе морското настроение в столицата с традиционното FLY PARTY. Всеки посетил поне веднъж Beach Bar FLY в Слънчев бряг, със сигурност е заразен от уникалния стил на двама от най-бързо развиващите се Dj и продуценти в България - 5prite (Иван Николов) и Vlado (Владимир Байлов). Те започват съвместната си работа само преди година, но вече са резиденти в 4 клуба: Fly, Silicon, Barcode и Base. Повлияни от класическия фънки саунд, примесен с модерни електро елементи, двамата притежават уникален стил, като още дебютният им релийз , Grind Into EP, е забелязан и включен в сетовете на едни от най-известните български и чужди Djs.

След добрите отзиви следва и ремиксаторският им дебют на "Deeper Imagination" в оригинал на изключително талантливия млад аржентински продуцент Javier Fernandez. Парчето им "Вarcode" е включено в първата компилация на Seaburn Records "Best Bg Export Compilation" vol.1, като още в първия ден от издаването си достига второто място в топ 100 на Прогресив Бестселърите във втория по големина електронен магазин JunoDownload и се задържа в челото на класацията в продължение на 2 месеца.




Back 2 Back djs party

Onyx room: Doncho & Jassen Petrov 

Baby Box: Steven & Vesselin

Има една вечер, в която можете да чуете диджеите от Back2Back на едно място. В две различни зали, един след друг или в тандем, те се събират по веднъж всеки месец, с единствената цел да ни забавляват.

Най-близката дата на съвкупната инициатива е 2-ри май. Тогава Doncho & Jassen Petrov и Steven & Vesselin диджеите, чието звучене познаваме от години, ще интерпретират един различен саунд заедно на сцената. Всичко това ще се случи зад пулта на също така добре познатия ни клуб Chervilo. Във вечерите на Back 2 Back djs party всичко ново е добре познатото старо, но този път с добавената стойност на правилната комбинация.

Очакваме Ви!
 

More Culture