Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Men’s Exhibit – Трендове от Ню Йорк Пролет/Лято 2017

Свърши още една добра Модна седмица, а именно тази отвъд океана за мъжко облекло...

All fashion преди 7 години

Свърши още една добра Модна седмица, а именно тази отвъд океана за мъжко облекло. След като всички шоута, презентации и партита вече са минало, можем да седнем и да помислим на трезва глава кои ще бъдат водещите трендове в гардероба на силната половинка. Неструктурираната парка зае сериозно място, както и вдъхновените от скейт-културата суичъри. Всичко това – за следващото лято! Ето водещите 10 директно от подиума:

1. Преувеличени размери, освободен силует:

Важи с пълна сила за връхните дрехи – палта, парки и всичко останало. Няма и следа от тънкия силует на дреха по тялото, другото лято тя ще пада свободно и дори драпирано.

2. Туники и пуловери:

Те само допълват започнатото от парката, а именно „неструктурирания“ силует. А туниката, традиционната, обикновено е с доста свободолюбива кройка, затова нищо чудно да я срещаме често. Вмъква се хитро в най-носения спортен елемент от мъжкия гардероб – суичъра като го удължава и разширява. И не само него – ризата също има силно азиатско влияние – липсва маншетът на яката, ръкавите са по-обемни, дължините по-освободени.

3. Сатен и блясък:

Якета, ризи, панталони, явното продължение на пижамения тренд е комфортно ситуирано в гардероба му. Не можем да отречем, че стои адски елегантно и по подразбиране добавя усещане за мекота и лукс.

4. Бомбъри:



Закъде без тях?!? Настъплението им във водещите тенденции на новия сезон ще бъде огромно. Почти без изключение, всеки от представените дизайнери е включил поне един модел в колекцията си.

5. Анцуг:



Припомняме си техния наплив и възраждането на няколко винтидж бранда за спортни обувки. Адски удобни, те нямат намерение да слязат нито от подиума, нито да бъдат забутвани в скришен ъгъл на гардероба. Атлетичното тяло е секси!

6. Приглушени цветове:



Обикновено колекциите за топлия сезон са тези, в които има най-много цвят. Следващото лято обаче са силно застъпени повече убити тонове на синьо, розово, бежово, оливно-зелено, сиво.

7. Коланът!

 

Не го забравяйте вкъщи, защото се очертава да бъде главен аксесоар. Ще се носи като акцент или допълнение към аутфита.

8. Суичър:

 

Скейтърският стил продължава да вълнува горните кръгове на модата. Срещаме го изчистен или с принт, в монохромни цветове – сиво, бяло, черно. Изключително практична дреха, която освен всичко се съчетава идеално с нашия женски гардероб. (Новата boyfriend находка, дами?)

9. Широк крачол:

Слим и скини дънките ще направят място за панталона с широк крачол. Като цяло той се отпуска в по-комфортен силует без да провисва дъно. Уголемява се не само ширината на самия крачол, а и в ханша и по цялата му дължина.

10. Военни и работни униформи:



Силно засегнати в колекциите, те се появяват на доста места. Цветовете им са в заглушена гама. Все пак те са били гръбнакът на индустрията от има-няма 200 години. Трендът е еволюирал в приятен градски камуфлаж.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.