Следва

Guess who's back?

Скандал, изневяра, побой и опит за убийство... Линдзи Лоън хвана годеника си в крачка

Скандал, изневяра, побой и опит за убийство... Линдзи Лоън хвана годеника си в крачка

Други преди 7 години

Явно някои привидно перфектни отношения не са толкова перфектни, колкото изглеждат.
Линдзи Лоън и годеникът й Егор Тарабасов изглеждаха безумно влюбени един в друг, обикаляйки цяла Европа с месеци.  Веднага щом се прибра в дома си в Лондон, актрисата отново попадна в епицентъра на скандала.
Лоън събуди всички свои съседи в квартала, крещейки: „Помощ, той ще ме убие!” в пет сутринта.

Хората веднага реагират и се обаждат на полицията, която разбива вратата на апартамента. По думите на полицаите, а и от снимковия материал, по вратата се виждат следи от истински бурен скандал, но двойката не била там и никой не е арестуван.







Някой от съседите успява да запише видео, в което се чуват крясъците на Линдзи, която крещи адреса и името си като зов за помощ. Останалите викове, които са записани са: „Моля ви, моля ви, моля ви, той почти ме уби” и: „Ти си луд, нуждаеш се от помощ. Това е моята къща, махай се от тук!”


Разследвалите случая твърдят, че същата вечер Лоън обвинява Игор в изневяра с проститутка в нощен бар и му вдига скандал с онлайн съобщения.

Но това не е всичко… Линдзи дори споделя снимка на годеника си в Instagram (която вече е изтрита), вероятно изпратена й от някого, под която пише: „Уау, благодаря ти, годенико с руска проститутка”, като тагва и жената, с която предполага, че Игор й изневерява в бара, в който виждаме, че са. Въпросната дама е модната дизайнерка Даша Пашевкина.




Линдзи и Даша

Какво всъщност се случва между 30-годишната актриса и руснака можем само да гадаем…

More Други