Следва

В гардероба на Амал Клуни. Класация от 37 топ визии на мисис съвършенство

Вижте първите 3 визии от колаборацията KENZO x H&М: Смели принтове, цвят и индивидуалност

H&M има удоволствието да разкрие първите три визии от колекцията KENZO х H&M...

Shopping преди 7 години

H&M има удоволствието да разкрие първите три визии от колекцията KENZO х H&M – всяка изпълнена с ярки мотиви, цвят и индивидуалност, характерни за колаборацията. Look book визиите са заснети с участието на различни артисти, млади творци и талантливи дейци, всеки от които е посланик на KENZO х H&M. Колекцията ще бъде достъпна в над 250 избрани магазини на марката в цял свят, както и онлайн на hm.com, от 3 ноември.

AMY SALL (студент и деец, базирана в Ню Йорк, основател на SUNU: Journal of African Affairs, Critical Thought + Aesthetics) и JULIANA HUXTABLE (художник, поет и DJ, на 28 год., базирана в Ню Йорк): и двете носят комбинации с тигров принт – трикотажно вълнено поло и клин с висока талия, в комбинация с дълги черни кожени ръкавици с гумиран розов лого принт и жакардови дамски боти с тигров принт.



ISAMAYA FFRENCH (гримьор, базирана в Лондон и част от лондонската The Adams Company) е облечена в широко кожено яке с розова подплата от имитация на овча кожа, трикотажно вълнено поло с тигров принт и клин с висока талия.



ОКО EBOMBO (музикант и артист, базиран в Париж, фронтмен на групата „19“) носи: парка със сваляща се яка с принт, деним с цветен принт и чехли с Таби чорапи. Око също носи шапка с прикачен шал и тигров мотив, плетен шал и чанта с дълга дръжка отново с тигров принт.

More Shopping