Следва

NOVA излъчва ексклузивно на живо полуфиналния двубой между Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

Б като Библия, Б като Блог: Мода + Море + Спорт = Очаквано добра комбинация

Здрав дух в здраво тяло! Спортът е изключително важен за поддържане на добрия тонус...

Спорт преди 7 години

Здрав дух в здраво тяло! Спортът е изключително важен за поддържане на добрия тонус, широката усмивка и красивото тяло. Кой го знае по-добре от блогърките? Извличайки максимума от лятото, те знаят, че плажът е място за релаксация и презареждане. Сърф, водни ски, плуване, кое е предпочитаното от вас?

Мода + сърф... Защо не?

Рея от surfaddictfashionista.com е пристрастена към сърфа, както изрично подчертава името на блога ѝ. Освен това е модна блогърка, която с лекота комбинира висшата мода и спортния шик. Проследяваме я в няколко водни приключения и наистина много ни се иска да бъдем на нейното място!

На гребена на вълната в Австралия - едно от най-добрите места за сърф

Следващ е Wispy, прякор на професионалния сърфист Кристиян Баркър. Фотосесията се появява първо в Foam Symmetry, а след това и в thedrifter.me, блог посветен на любителите на солените вълни. Снимките са дело на Минг Номчонг, а локацията е Байрън Бей в Австралия. Толкова е секси, че направихме изключение и го сложихме в модния ни рапорт!

More Спорт

NOVA излъчва ексклузивно на живо полуфиналния двубой между Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

Спорт преди 7 години

NOVA ще бъде единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо полуфиналния двубой от ATP Стокхолм Оупън между Григор Димитров и аржентинеца Хуан Мартин дел Потро