Следва

Леща с печена тиква и фенел

Мъжът Риби - астро-наръчник за прелъстяване

Мъжът Риби е страстен, емоционален, впечатлителен...

Astro преди 7 години

Мъжът Риби е страстен, емоционален, впечатлителен, променлив и нестабилен. Той е изключително чувствителен към обкръжението си, има дарбата да привлича хората. Той е много сензитивен, често вижда околните не такива, каквито са, а такива, каквито той би искал да ги види. Привличат го индивиди, които се различават от всички останали. Мъжът Риби е голям мечтател, но мечтите му често са нереални. Неговият характер е много противоречив, може да го разбере само този, които го познава отблизо и го обича. Мъжът Риби не е високомерен и егоцентричен. Да забравите такъв човек е невъзможно, но и да се опишат всичките му качества е не по-малко трудна задача, тъй като той е неуловим, тайнствен и загадъчен. Неговият вътрешен свят е толкова сложен и богат, че да се разбере в дълбочина съвсем не е лесно. Този свят е много объркващ и той не е готов да пусне в него дори най-близките и обичани хора.

Любов
Любовта заема важно място в живота на мъжа Риби. На него му харесва просто да обича, да очаква среща, да бъде влюбен и да чувства желание да защитава своята любима. Той се старае колкото се може повече да удължи периода на ухажване, представящ се за много внимателен, любящ и неустоим мъж. По този начин е способен да привърже към себе си всяка жена, никой не може да устои на неговия чар. Любовта за мъжа Риби трябва да бъде романтична, но дори ако той хвърли в краката ви сърцето си, не разчитайте на прекалено голяма привързаност. Мъжът Риби е твърде възприемчив и лесно се поддава на влияние. Той не прави голяма разлика между любов, привързаност и романтика. Не се страхува да показва своята любов и приятелство на хората около себе си, обаче от време на време става студен като лед. Не се плашете, впечатлителният мъж Риби лесно си променя настроението. Той е непоправим идеалист, мечтаещ за преданост и абсолютна вярност. Най-лошото за него е да бъде отхвърлен от този, който наистина го е обичал. Не всяка жена е способна да разбере този романтичен, нежен и чувствителен мъж.

Брак
Бракът за мъжа Риби е решителна стъпка в живота и често той не е готов да я направи. Но, след като попадне в "мрежата", в брака той става смирен, бързо свиква с положението си и силно се привързва към жена си. От мъжа Риби може да излезе прекрасен съпруг, много верен и предан, на който да разчитате и в радост, и в тъга. В негово лице ще имате приятел, партньор, член на семейството, който ще направи живота ви специален. Мъжът Риби е способен на големи жертви в името на семейството си и жената, която обича. Изневяра никога няма да ви прости, той ще си тръгне от вас, без колебание. За децата, бащата Риби ще бъде като жива книга с приказки, с него ще им бъде много забавно.

Секс
Мъжът Риби е сексуален, еротичен, чувствен, но бързо се уморява. Ето защо, в леглото не е много активен, предпочита да остане пасивен и да бъде ръководен. Секс в неудобна обстановка, набързо - не е в негов стил. Той се нуждае от комфорт и съответната атмосфера. Сексът за него е нещо много интимно, съдържа в себе си целия свят. Доста често мъжете Риби предпочитат групов секс. Най-добрата партньорка за един мъж Риби е тази, която съумее да осъществи неговите фантазии. Безразличен към сексуалните ограничения, той иска опитен партньор. Мъжът Риби обича, когато жената бавно го съблича с възхищение. Фонова музика, романтична обстановка са важни компоненти на успешната интимна среща. Дълбоко в себе си, той не е много уверен в своите мъжки качества, така че не иска да носи отговорност за пълното удовлетворение на партньорката си. Тантрическият секс, който учи хората да удължават удоволствието си и в който партньорите се отварят един за друг, е желан от мъжете, родени под знака на Риби.

Идеалната жена
Мъжът Риби се нуждае от някой по-рационален и трезв в действията си, отколкото е самият той. Важно е партньорката му да разбира неговите възгледи за живота. От голямо значение за мъжа Риби е дали околните ще приемат неговото момиче (съпруга) или не. В една връзка най-важна за него е взаимната подкрепа - той обича да се грижи за жената, която обича, но също така в отговор иска да получи не по-малко грижи и обич. Ако се разбирате интуитивно помежду си - това е вече залог за успешни отношения с мъж Риби.

More Astro