Следва

Test Drive: Aqua Infini, капки кадифе и една роза за лицето

5 бюти трика от Шарлот Тилбъри. 40 ли е новото 30?

40 изглежда се е превърнало в новото 30...

Hair преди 7 години

40 изглежда се е превърнало в новото 30, вашата възраст има все по-малко значение, а увереността вътре във вас расте. Тези, които в момента навлизат в третото десетилетие, считано за критерий на навлизане в зрелостта са наясно, че трябва да имаш определени трикове за бързо решаване на проблемите. Шарлът Тълбъри – гримьорка на звезди от ранга на Кейт Мос и Миранда Кер споделя 5 на брой много лесни техники, които според нея всяка пораснала жена трябва да владее.

1. Перфектна кожа:



"До момента на навършването на 30 години, жената трябва да има изградена рутина за постигане на здрава, щастлива и блестяща кожа. Да умее да пести времето си и да постига отлични резултати с нея и тена си."

Съветва ни да слагаме много овлажнители, за да я подхранваме – „Няма как да получиш красива картина без красиво платно.“ Таргетира се зоната на долния клепач – най-деликатната и уязвима на възрастта и фините линии. Нанася се крем под очи с потупващи движения с безименния пръст.
Основата на грима е ключова – Тилбъри обожава съставки, които стягат порите. След това нанася илюминиращ коректор за под очи една степен по-светъл от обичайния коректор на даденото лице.

2. Контуриране:

Според нея, тайната на лесния контур е в продукти с озаряващ финиш. И по този начин лицето не изглежда прекалено набрашнено или мазно.

За скулите използва Filmstar Bronze and Glow или продукт с цвят на натурално топъл бронз и нанася с четка. Натуралните кухини на бузите се следват, защото това е мястото, където падат тъмните тонове на лицето. Може да се затъмни и ръба на челюстта, което ще я изкара по-напред. Хайлайтър се слага на изпъкналата, светла част на скулата и на слепоочията. За изтъняване на носа се минава от 2-те му страни с по-тъмен, а връхчето може да се илюминира.

Отбелязва, че четките са съществено важни за добрия контур, както и правилното преливане на тоновете.

3. Матово червило:

Шарлот не може да повярва, че все още има жени от 17 до 70, които не се осмеляват да опитат дързък и ярък цвят за устни. Моливите и матовите червила са най-добрите съюзници, като последните създават оптическа илюзия за по-плътни и обемни устни.

4. Златно опушено око:


 
То е голям коз – осветява красиво лицето, очите искрят. Блестящите частици улавят светлината и уголемяват окото. Завършете със спирала.

5. Натурално изглеждащ руж:

Спомняте ли си Рене Зелуегър в „Дневниците на Бриджит Джоунс“? Там тя решава да се „пооправи“ на тъмно в колата и ненадейно се появява с ярко розови бузи и доста оплескан вид. За съжаление доста дами сякаш умишлено правят тази грешка.

More Hair