Следва

Мерц специални дражета - Красотата в детайли

Питай ме, питай ме - перлена усмивка

Търся вашето професионално мнение и препоръка за перфектна усмивка...

Hair преди 14 години

Здравейте!

Търся вашето професионално мнение и препоръка за перфектна усмивка. Имам един точно 3 седмици на разположение, преди да започна новата си работа, която е свързана предимно с пряка комуникация с клиентите. За мен подредените бели зъби винаги са били на първа линия в контакта с хората. И за самочувствието ми. Имам мания на тема хубави зъби и ако не постигна ефекта, който искам, съм сигурна, че няма да се справя с новото си работно място. Жалко, че слабостта ми към кафето и червеното вино ми изиграват лоша шега. Особено след тези празнични дни.
На този етап не мисля да се подлагам на избелващи емайла процедури, затова търся ефективен продукт, който да даде на усмивката ми два тона повече белота, която да показвам без притеснения на фона на слънчевия си летен загар. Обожавам да се смея и искам да го правя без притеснение.

Поздрави: Петя Гочева, 25 г., София


Здравей, Петя!

Така или иначе избелващите професионални процедури не са твоя начин да постигнеш желания ефект за дълго време поради слабостта ти към тези иначе толкова приятни напитки. Изследване, проведено от Лондонския King’s College стига да заключението, че обикновено хората с лоши зъби са считани за не толкова популярни и не толкова умни, колкото хората с блестяща усмивка. Това показва и твоята „мания на тема хубави зъби”.




Много секси дамски аксесоар, е новият Instant White пак на Pearl Drops – грим за зъби, който дава на усмивката ти мигновен блясък. Съвсем нова грижа за красотата ти, Instant White е лесен за употреба лак за зъби, който изсъхва за секунди, като оставя бял слой върху зъбите. Сега вече можеш да разкрасиш усмивката си всеки път, когато имаш нужда от допълнителна увереност, преди среща, за снимки или просто за блестяща усмивка. А с предстоящата работа, това ще ти е необходимо.

Pearl Drops Instant White може да бъде намерен в аптеките и магазинната мрежа. Цена 13.50 лв





Съдържанието на течен калций - Liquid Calcium в пастите за зъби е едно от първите неща, които трябва да те води при избор на продуктите. Като привърженици на Pearl Drops – марка номер 1 в UK и в офиса на ViewSofia, ти препоръчваме иновационната паста Replenishing White за дълготрайна белота именно с течен калий, който възстановява емайла и възвръща естествената белота на зъбите. Първата антиейдж паста Replenishing White ще ти помогне да се пребориш със следите от кисели храни и напитки. Белотата е дълготрайна, зъбите са по-здрави. Liquid Calcium® възстановява емайла като запълва микроскопичните пукнатини по повърхността им.
Така за времето, което имаш, ще добиеш и самочувствието да заемеш желания пост. И да се усмихваш повече.





Пълната гама на Pearl Drops в България включва още системата за избелване Smokers и полиращи пасти Daily Shine (3,40 лв.) и Hollywood Smile (6,70 лв.) , която предлага интензивно избелване и обещава 2 тона по-бели зъби за 3 седмици. Скалата за отчитане на резултатите ще ти докаже ефекта. Формулата съдържа съвременни микро-полиращи елементи и перокси-бели частици, които освобождават активен кислород върху емайла, за да премахнат плаката и петната по зъбите, както и флуорид за заздравяване на зъбния емайл и предпазване от кариес.



Успех!

За Pearl Drops чети повече ТУК!

More from View Sofia

More Hair