Следва

Who's that boy?

"Джейсън Борн" по кината от петък

Мат Деймън се завръща в най-известната си роля...

Movies & TV преди 7 години

Дългоочакваното продължение на поредицата за най-смъртоносното оръжие на ЦРУ – "Джейсън Борн" идва в кината този петък (29 юли 2016).

Мат Деймън се завръща в най-известната си роля в култовата поредица. Пол Грийнграс, режисьор на "Превъзходството на Борн" и "Ултиматумът на Борн", отново се присъединява към Деймън, за да създадат следващата част от поредицата на Universal Pictures, в която най-смъртоносният бивш агент на ЦРУ ще бъде изваден от сенките.

В "Джейсън Борн" към Мат Деймън се присъединяват Алисия Викандер, Венсан Касел и Томи Лий Джоунс, докато Джулия Стайлс се завръща в поредицата. Франк Маршал отново е продуцент, заедно с Джефри Уайнър и Грийнграс, Деймън, Грегори Гудман и Бен Смит. Филмът е създаден по героите на Робърт Лудлум. Сценаристи са Грийн Грас и Кристофър Роуз

Впечатляващ е броят локации, на които се развива действието. Джейсън Борн опустошава Лас Вегас, използва протестите пред парламента в Гърция за прикритие и прекосява два континента – от Вашингтон до Лондон, с една единствена цел – да разбере и приеме истината за себе си и да опита да заживее нормален живот.

"Джейсън Борн" - Трейлър:

More Movies & TV