Следва

Street Style вдъхновения... градски шик на две гуми

Всички носят... Дънките на мама!

Отвори гардероба на мама и ако тя е от дамите, които пази любимия си чифт дънки от 90-те - обуй го в комбинация с някой шик топ, обуй сандал и онази страхотна клъч чанта , която забърса от намаленията, и превземи градa...

All fashion преди 7 години

Отвори гардероба на мама и ако тя е от дамите, които пази любимия си чифт дънки от 90-те - обуй го в комбинация с някой шик топ, висок сандал и онази страхотна клъч чанта, която забърса от намаленията, и превземи градa! Защото в момента всички носят mom jeans – широки, леко смъкнати, с висока талия, по възможност със захабен или ретро вид. През 2014 г. тенденцията започна да добива все по-голяма популярност, но днес трендът е по-разчупен и далеч по-секси. Интересен хибрид между boyfriend и skinny jeans с висока талия, дънките на мама са почерпили вдъхновение от ранните 90', за да избухнат в модерен вариант кройка днес!

Потърси твоя номер, модел и цвят в сайтовете за колективното пазаруване или направо в любимия си бранд за джинси. Levi’s са класици в това отношение, така че ако не си сигурна къде да откриеш подходящия чифт, ето добър жокер.
Фешън блогърки, IT-момичета и streat style звезди кръстосват улиците с убийствени mom jeans. Вдъхновение и страхотен стайлинг, който да вземеш назаем още утре, ще откриеш в галерията горе>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.