Следва

Трик с молива

Мерц специални дражета - Красотата в детайли

Красивата приказка за Принцесата и граховото зърно винаги е била чудесен пример за това, колко точно нежна и...

Hair преди 14 години

Красивата приказка за Принцесата и граховото зърно винаги е била чудесен пример за това, колко точно нежна и чувствителна е женската природа. Малкото зрънце под десетките завивки е всичко онова, което тормози деликатната ти външност, а косата, кожата с равномерен тен, както и здравите ти нокти са видимите издайници на грижите, които полагаш за себе си.

Представи си например, че си в красива вталена рокля до под коляното, обувки с висок ток и голяма бизнес чанта. Ухаеш на нежен и фин парфюм, а всяко отмятане на косата ти е като от филм на 60-те – тежко, с бляскавата чистота на косъма. Представи си, че си в бяло, а кожата ти сияе още повече на девствения фон, после подаваш ръката си за поздрав, а здравите ти нокти красят в детайли нежната ти ръка…

Хубаво е когато посрещаш всички предизвикателства на деня, като преди това отстраниш всяко малко зрънце притеснение. Силата на красотата се крие много по-дълбоко, отколкото си мислиш, затова трябва да градиш имиджа си от основата нагоре.

Мерц Специал дражета са създадени с внимание именно към основата и затова мотото на компанията е, че „истинската красота идва отвътре”. В специалната балансирана формула 15 важни съставки влизат в действие, първо, чрез витамин Б комплекс в комбинация с бета- каротен, който подпомага възстановяването на кожата, второ, чрез витамин А, калциев пантотенат и фолиева киселина, които помагат за регенерацията на косата, и трето, чрез комбинация от биотин, желязо и аминокиселини, които изграждат красиви нокти.

Особено подходяща е формулата в толкова претенциозния пролетен сезон, когато липсата на витамини в организма се превръща в истинско страдание. Този дефицит се отразява най-видимо върху силните детайли - кожа, коса и нокти, затова те трябва да бъдат специално подхранени.

Само след три седмици, по две дражета сутрин и вечер, резултатите са видими и започват да работят само в твоя полза. Имиджът ти зависи първо от доброто ти самочувствие и трябва да го закрепиш в дълбочина. Пък и ти предстои лято, очакват те силни емоции, романтични пътувания и шумни плажни партита, не оставяй всичко в ръцете на случайността, а се подготви и покажи, че една жена винаги може да изглежда обгрижена и красива.

Продължи минимум три месеца, за да имаш ефективен резултат. Merz Spezial Dragees ще намериш в аптеките на препоръчителна цена за 1 опаковка - 15 лв.

More from View Sofia

More Hair