Следва

Уличният стил на звездите: Рита Ора в секси деним и топ без ръкави

Balmain Есен 2016 или да поплачем заедно

Да си един от малкото избрани модели за лице на кампания на Balmain е повод за щастие...

All fashion преди 7 години

Честно казано, да си един от малкото избрани модели за лице на кампания на Balmain е повод за щастие. Поздравления! Милиони последователи сега ще научат името ти! И си на крачка от империята Кардашиян...

Тогава защо момичетата, представящи есенно-зимната кампания на марката, изглеждат така, сякаш някой е ритнал кученцето им и е избягал?

Вчера (27 юли) Balmain и дизайнерът Оливър Рустинг представиха новата есенно-зимна кампания на марката в Instagram, която представлява поредица от предизвикващи съчувствие черно-бели кадри на моделите Джоан Смолс, Саша Лус, Дилон и Райли Монтана, обляни в сълзи.

Начело на кампанията, разбира се, застава самата Ким Кардашиян.

А на един от кадрите се забелязва как Джоан Смолс блъска Канйе Уест, заедно с неговото епично джинсово Met Gala яке на пода.

Ко-звездите Алесандра Амброзио, Жозефин Скривър, Джордан Дън и Исауни Брито обаче устояха стоически на нестандартното предизвикателство.

И въпреки че темата на кампанията е Music Meets Fashion/Музиката среща модата/, все още не можем да си обясним каква е ролята на всичките тези сълзи?

Може би концепцията за черно-бяла фотосесия замаскирва факта, че роклите на моделите тежат колкото самите тях и това е причината за сълзите в очите им?

Това, разбира се, е само предположение. Но каквато и да е идеята, то определено е нестандартна и разчувстваща.

More All fashion