Следва

Кукла луда по кукли? Алесандра Амброзио с притеснителна обсесия

Троян Белисарио и Тейлър Суифт се хванаха за косите

Скандалът обожава Тейлър Суифт или певицата обожава скандала?

Други преди 7 години

Скандалът обожава Тейлър Суифт или певицата обожава скандала? Нямаме представа къде се намира „разковничето”, но е факт, че около 26-годишната Суифт напоследък се случват много неща.

Първо беше драмата с Канйе Уест и Ким Кардашиян. Рапарът си позволи да изпее в парчето Famous: „Мисля, че аз и Тейлър все още може да правим секс. Защо? Аз направих тази кучка известна".
Не знаем какво делят, но заради караниците помежду им се образуваха два големи лагера, единият от които подкрепя Тейлър, а другият – Канйе.

Целият този цирк бе заподозрян като глупав опит за PR, но тогава на хоризонта се появи кавга, за която не бяхме чували.

Актрисата Троян Белисарио от сериала Pretty Little Liars не е от знаменитостите, за които можем да прочетем много ексклузивни неща. Тя обикновено стои настрана от шума и сензациите.
Явно обаче дойде моментът, в който Троян реши да се изкаже по адрес на Тейлър Суифт, очевидно силно раздразнена от държанието й: „Възмутена съм от фалшивия феминизъм на Тейлър. Тя е от онези момичета, които крещят: „Ние сме като сестри!”, а после прави ужасни неща и разочарова жените, които някога са били нейни истински приятелки”, разказа 30-годишната Белисарио пред Cosmopolitan.


Изглежда тя и Тейлър са били близки, но явно има нещо лицемерно, криещо се зад лъчезарната усмивка на русокосата певицата. Вече има много попарени…

 

More Други