Следва

Кристен Стюарт: Имам връзка с Алиша Каргайл

Звезден Instagram на седмицата: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Даян Крюгер и още...

Звезден Instagram на седмицата: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Даян Крюгер и още... 

Други преди 7 години

Работната ваканция на Даян Крюгер в Шри Ланка



Докато едни чакат отпуската, за да се отправят в непознати и далечни дестинации, за други походите в джунглата са работна рутина. И изобщо не става въпрос за орнитолозите, етнолозите и прочие, а за представител на звездната професия, която, между другото, също предполага постоянни пътешествия.

На поредното такова се отправи Даян Крюгер, която редовно дава отчети за ежедневието си в Шри Ланка в Instagram. Не бързайте да завиждате – актрисата не е тук, само и само по цял ден да се забавлява и да посещава SPA центровете, а за да работи. Напомняйки си, че най-доброто лекарство за сърдечните рани е да се гмурнеш изцяло в работа, разделяйки се с Джошуа Джексън, актрисата се потопи в нов снимачен процес.

Е, тя все пак намира време да демонстрира пред фотообектива и пред камерата великолепната си фигура, а и кой би могъл да забрани на необвързана жена да дразни феновете си с откровени снимки?









Вечери по женски



Бела Хадид бе забелязана в Бевърли Хилс на среща с баща си – Мохамед Хадид. Но не уговорката с татко е бил поводът Бела да излезе, а неотложен голям пазар, за който ѝ трябва компания. Папараците нащракаха модела, докато тя пълни количката в супера.





Оказа се, че Хадид се готви за женска вечер в дома си, която бе документирана с трогателна снимка в Instagram, на която виждаме смях и веселие.

Под поста Бела написа: „Толкова много щастие“, добавяйки сърчице.
Не са ли сладки?!

Русата и черната



Споменавайки „женска вечер“, нямаше как да пропуснем две момичетата, които знаят как да се забавляват – Емили Ратайковски и Роузи Хънтингтън-Уайтли. Нямахме представа, че са приятелки, но очевидно не си губят времето. Емили публикува снимка, на която позира до Роузи в заведение в Малибу, Калифорния. Определено обраха овациите!

Любимото червило на Ирина Шейк



На 29 юли чествахме националния ден на червилото (вижте ТУК кои са най-добрите червила за лято 2016). Много знаменитости го упоменаха в мрежите, но най-популярен стана постът на Ирина Шейк. Очевидно доста хора са се чудили кое е любимото червило, което моделът слага на чувствените си устни: „Нося единственото и неповторимо червило на L’oreal, Color Riche Le Rouge “, сподели тя. Най-вероятно този цвят вече е на изчерпване.

Джиджи Хадид с колекция за Tommy Hilfiger



Джиджи вече завладя света на модата, така че беше въпрос на време да покори и някой бранд със своя колекция, която очакваме с парещо любопитство. Страхотно е, че колаборацията е с Tommy Hilfiger – марка, която Джиджи обожава. 

В петък тя постна кадър от рекламата в Instagram, където играе канадска борба с татуиран моряк. Изглежда Джиджи е капитанът на този кораб и няма две мнения по въпроса. Под снимката тя написа: „Момичето винаги печели“. You go girl!

More Други