Следва

В един от следващите уикенди планирам да скоча с парашут от самолет

Имам участия по морето, ще се ходи на джаз феста в Банско... така че приключенията наистина нямат край

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на харизматичния музикант Александър Младенов: 

V.S. Като музикант и човек на изкуството, можеш ли да ни „запееш” песента на твоето лято? Как звучи то?
С:
Като такъв, не знам дали мога да определя как звучи лятото само с една мелодия. Понякога звучи минорно, понякога мажорно, но задължително с много септакорди, да е по-джази!

V.S. Опиши ни как изглежда твоят перфектен ден в най-горещите месеци.
С:
Всеки ден може да бъде хубав, че дори и перфектен по свой собствен начин, но определено включва свирене.

V.S. Какви са плановете ти за почивка, ще попътуваш ли?
С:
Вече попътувах доста… Живея в Италия от около две години и приятелката ми дойде на гости за месец в началото на лятото. Заведох я до Неапол, който макар и доста мръсен, е прекрасен град, особено в топлите месеци. На всички чревоугодници като мен препоръчам неаполитанската кухня! След прибирането ми в България, отново с Нея, пътувах до Швеция и Дания. Беше подарък за годишнината ни. Винаги съм имал слабост към скандинавските страни. Това, което ме впечатли там, бяха редът и чистотата. Немците и австрийците ряпа да ядат! Отидохме за малко и на море, където оцеляхме въпреки ожесточената битка, която водихме с комарите. След това се отправихме към любимата ми дестинация за отдих - планината. Никъде другаде не може да се намери такова спокойствие и такава тишина. Бяхме за кратко в Родопите, където мисля, че се наспах за няколко месеца напред. Отговарям на тези въпроси точно след слизането ми от Мусала. Бях на най-добрия концерт, правен някога в Европа на моите любими Odd Crew.



Със сигурност се очертава да попътувам още… Имам участия по морето, ще се ходи на джаз феста в Банско, а една от най-добрите ми приятелки се омъжва през август, така че приключенията наистина нямат край!

V.S. Когато чуеш „лято”, винаги мислиш за…
С:
Жега, китари, кахони, пеене и жени по бански, хаха.

V.S. Ако имаше еднопосочен билет в джоба си, накъде щеше да те отведе той?
С:
В някое готино звукозаписно студио…стига билетът да включва пълно обслужване: записване, микс, мастър…

V.S. Най-щурото ти лятно преживяване беше…
С:
До този момент може би качването на Мусала. Не беше супер екстремно, но бях в компанията на много готини хора, с които си изкарахме жестоко и много се забавлявахме.

V.S. Кое е най-екстремното нещо, на което ще се осмелиш това лято?
С:
Не знам дали на хората би им прозвучало екстремно, но за мен е: ще имам честта да подгрявам моята любима група Odd Crew на един от летните им концерти. Много се вълнувам. Датата е шести август, мястото Beach Bar в Шкорпиловци. Който не е на работа, да заповяда. Ще има хубава музика, пиене, ядене, всичко!

V.S. С коя песен би поздравил нашата женска редакция?
С:
Aerosmith – Love in an Elevator! Нищо не намеквам, просто песента е хубава и ми носи лятно настроение.

V.S. Твоят летен блян е...
С:
Да си изкарам готино, нищо повече. Е, и да свърша някоя полезна работа. Например да направя поне една концертна изява, на която виждам, че публиката искрено се забавлява.

V.S Навътре в морето си, стигаш морското дъно, какво би искал да намериш там?
С:
Каквото съм искал, съм намерил. Липсват ми още някои неща в професионален план, но не се надявам да ги открия на морското дъно. Човек трябва да се пребори за всичко, което иска, за което мечтае.

V.S. Представи си, че си на необитаем остров, но имаш възможност да вземеш само три неща (хора) със себе си – кои, какви ще са те?
С:
Приятелката ми, китарата и още някой човек, с когото да можем да свирим заедно. Ако ми позволите да си взема и четвърто нещо, бих си взел телефона или лаптопа, за да си записвам идеите за нови песни.

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на останалите ни герои, виж тук>>

More Други