Следва

Скандал: New York Post и голата Мелания Тръмп

В един от следващите уикенди планирам да скоча с парашут от самолет

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем...

Други преди 7 години

Summer plans to steal с Bubbles Party  !

20 известни, готини, зареждащи, сладки, симпатични хора ни споделят летните си планове, така, че да ни се прииска да им ги откраднем! Т.е. въпросът е точно този: Сподели ни най-куул летните си планове, на вълна открадването им сме, така че, бъди искрен, не скривай нищо, вдъхнови ни, нека ни е COOL!

Summer Plans to Steal е свежата глътка на лятото, в която под знака на най-летните месеци на 2016-та, заедно с изстудяващо свежия BUBBLES Party  ще ви споделяме най-съкровените и горещи планове за лятото на харизматични български личности, такива, че да не можете да устоите да им ги откраднете! Или, по друг начин казано, животът е това, което се случва, докато кроим планове за лятото. Още по-добре за живота, ако плановете ни са COOL! А миговете са още по-съкровени и запомнящи се, когато сме ги пожелали, планирали и споделили с кеф!
Надникваме в COOL плановете-за-открадване-на-лято на 20 страхотни момчета и момичета, гмурваме се в горещото лято и избухваме с BUBBLES от идеи!

Всеки има летен план за крадене, който бихме искали да узнаем...
Днес отпиваме, за да разберем какви са летните нагласи на свежите Ники, Жоро и Котоу от The Barber Shop powered by American Crew: 

Ники



Не съм по дългите летни отпуски – предпочитам по няколко дни, но по-често – дълги уикенди. В един от следващите планирам да скоча с парашут от самолет. Винаги ми е звучало ужасно страшно, но напоследък започна да ми допада да се самопредизвиквам. А скокът с парашут е нещо, което винаги съм искала да направя.
И какъв по-добър повод за това от рождения ми ден!

Жоро



Лятото ми е любимият сезон!
Преместих се в София от Варна и обикновено всеки месец се прибирам за по седмица, лятото и за повече.
Но сега имам новородено и приоритетите се променят. За това плановете ми за това лято са опростени, като за уморен татко. Мисля си за няколко дни да избягам към крайбрежието с мотора – Honda CB. Планът е просто да карам по крайбрежните панорамни пътища - да усещам вятъра, да остана сам с мислите си и да се наслаждавам на природата.

Котоу



Плановете ми за лятото всъщност са за началото на есента.
Мои приятели от Румъния имат училище за сърф и всяка година организират сърф лагери на различни локации. Тази година ще е в Португалия. Една седмица в южната част на португалското крайбрежие – Algarve. Лагерът включва 5 дни уроци по сърф на най-красивите плажове! Има и опции за допълнителни активности като stand-up paddle surf, йога на плажа или обиколки в дивите части на страната.
 

 

 

 

 

Ако искаш да разбереш какви са летните планове на останалите ни герои, виж тук>>

More Други